dimecres, 6 de maig del 2015

Som-hi

Ja tenim les eleccions a sobre i és hora d’escoltar el projecte dels diferents candidats. Jo aspiro que el projecte que jo plantejo sigui el de tots, no només el meu. És un projecte ampli i transversal, fet entre tots. L’hem anat fent durant aquest anys i neix de moltes hores d’escoltar i aprendre de tothom. 

A més de idear un projecte per a la ciutat, tinc ganes de fer política en el sentit ampli de la paraula; perquè política és planificació col·lectiva, és treball, és debat, és discrepància, és conversa i, finalment, és decisió col·lectiva. 

El nostre és un projecte polític que pretén que Figueres torni a ser una ciutat d’oportunitats per a tothom. Crearem un escenari on els que volen oportunitats de treball i de negoci en tinguin, perquè quan fem les coses entre tots no fallem De fet, mentre llegiu aquestes línies segurament molts de vosaltres recordareu alguna conversa compartida, un whatsapp o, potser, una divergència, poc o molt resolta. 

Us ben asseguro una cosa: el nostre despatx és al carrer, és a les seus de les associacions de veïns, és a la conversa i és als vostres ulls!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada