dimarts, 12 de maig del 2015

L'experiència dels joves

Vivim en una ciutat diversa i complexa, però que disposa d’un actiu fonamental per fer-la viure i per revolucionar-la: la joventut. Hem de ser capaços de donar veu de veritat als joves i d’oferir-los la possibilitat de dinamitzar la ciutat. Només ells saben quines són les seves inquietuds i preocupacions presents; només ells ens poden guiar en les seves necessitats. 


Proposem donar continuïtat de la comissió de l'Embarraca’t per a decidir la possible nova ubicació de les barraques a les Fires. 


També volem establir convenis amb RENFE per tal que els joves obtinguin descomptes del 50 per cent en tren convencional i ràpid en els viatges per anar a estudiar. 

Oferirem descomptes en la programació cultural per tal d’acostar-la als joves i tindrem en compte el seu parer i els seus interessos a l’hora de programar per tal d’atraure’ls. 

I, finalment, els donarem oportunitats, és a dir, vetllarem perquè tots puguin tenir accés a la formació i per oferir-los oportunitats. Com? donant sempre prioritat als joves artistes i professionals figuerencs en determinats esdeveniments, oferint la sala d'exposicions a joves artistes de la ciutat, diversificant i millorant l’oferta formativa –sense perdre de vista les necessitats de l’entorn-. 

En definitiva: volem que els joves tinguin un paper actiu en aquesta ciutat que construirem entre tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada