dissabte, 14 de maig del 2011

Una proposta de gestió d'equipaments esportius

Temps ara d'explicar-vos quina és la nostra proposta de gestió dels equipaments esportius de la ciutat, que entenem que ha de passar pels principals actors ciutadans: les entitats esportives, així com una major complicitat i col·laboració amb municipis propers a Figueres 

Avui  hem publicat una nota de premsa en que esbossem les línies mestres de la política que volem aplicar en aquest àmbit. Us transcric, per tant, el contingut íntegre d'aquesta nota de premsa, que també podeu trobar a la web del PSC d'aquestes eleccions.

Fes-nos confiança! Amb tu, podem!

"• El PSC es compromet a crear la Taula d’Entitats de l’Esport de la Ciutat que ha de planificar conjuntament amb el govern la gestió del conjunt de les instal·lacions esportives de la ciutat. Ningú millor que les entitats esportives per planificar i coordinar l’ús d’aquestes.

• Pere Casellas també vol impulsar la coordinació de tots els municipis de l’àrea urbana de Figueres per tal de concebre l’àrea urbana com un espai comú en instal·lacions esportives. Així s’evitaríen duplicitats d’instal·lacions a pocs quilòmetres i en sortiríen guanyant els practicants de l’esport de la ciutat i de tots els pobles de l’entorn.

14/5/2011- Aquest matí, el candidat socialista a l’alcaldia de Figueres, Pere Casellas, ha presentat conjuntament amb Beth Brugada, n.10 de la llista del PSC i vicepresidenta de l’ADEPAF i Ivan Lavado, n.16 de la llista del PSC i president del Tennis Taula Tramuntana, les propostes del PSC de Figueres en matèria esportiva.

El principal compromís en matèria esportiva, és la creació de la Taula d’Entitats de l’Esport de Figueres que ha d’agrupar a totes les entitats esportives de la ciutat. Aquesta taula seria decisiva per a planificar les necessitats esportives de la ciutat, així com les possibles inversions en instal·lacions i la coordinació de les existents.

En un moment de crisi com l’actual, la política esportiva d’invertir en grans instal·lacions que vol portar a terme Santi Vila ja no serà possible. Caldrà gestionar molt bé els recursos i millorar l’ús de les instal·lacions. És per això, que l’equip d’esports del PSC proposa pensar el catàleg d’instal·lacions esportives en clau d’àrea urban i no exclusivament de ciutat. Amb aquesta visió més àmplia, el conjunt dels pobles de l’entorn de Figueres i sobretot, les entitats esportives i els usuaris, s’en veuríen beneficiats.

Segons ha dit Casellas “Pensar en termes d’àrea urbana, ja no és una decisió, és una obligació, que hem de saber fer tots: els municipis, Figueres com a principal ciutat, les entitats, els usuaris i sobretot, el conjunt de les administracions. S’ha acabat construïr dos pavellons iguals a 3 km de distància”

Així mateix, aquesta Taula d’Entitats de l’Esport, decidirà conjuntament amb el govern, els ajuts públics que reben les entitats esportives, acabant amb l’opacitat que hi ha actualment i apostant per la transparència també en l’esport, tal i com el PSC proposa en tots els àmbits de l’administració municipal"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada