dissabte, 14 de maig del 2011

Solució immediata al c/ Joan Arderius

Avui em vull referir a la nota de premsa publicada ahir a la web del PSC mitjançant la qual fem públic el nostre compromís d'arranjar immediatament el carrer Joan Arderius si assolim l'alcaldia.

"• El PSC denuncia que el govern no ha fet el mínim manteniment del carrer Joan Arderius, tot i les repetides queixes veïnals i es compromet, en cas de governar, a trobar abans de final d’any el finançament necessari per urbanitzar de forma urgent aquest carrer.

• Pere Casellas es compromet a urbanitzar aquest carrer i el solar de l’INSS al carrer Migdia, per tal de convertir-lo en un parking accessible per els veïns de la zona, mentre no es construeix la instal·lació

L’Instituto Nacional de la Seguridad Social té previst construir un nou edifici al solar del carrer Migdia però no de manera immediata. Amb la previsió que trigui uns 7-10 anys, el PSC proposa asfaltar-lo i senyalitzar-lo mentrestant, per convertir-lo en aparcament per als veïns.


La diputada gironina al Congrés del Diputats pel PSC, Montse Palma i el candidat socialista a l’alcaldia de Figueres, Pere Casellas, han visitat avui aquesta zona de la ciutat i han lamentat la “desídia per part del govern municipal que, tot i les queixes veïnals, no ha fet el mínim manteniment del carrer Joan Arderius”. També han destacat que aquesta millora és inexcusable tenint en compte que és una de les zones de la ciutat amb més densitat de població.

Casellas s’ha compromès a trobar aquest mateix any el finançament necessari, per tal de poder urbanitzar la zona d’immediat ja que es troba en un estat lamentable.
S’ha compromés a que serà una de les primeres actuacions que es portarà a terme des d’el govern municipal si el PSC és qui el lidera."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada