dimarts, 10 de maig del 2011

Proposem un cara a cara

Perquè estem en campanya i cal ser agosarats i mirar endavant. I perquè proposar un cara a cara amb el candidat de CIU, Santi Vila, em sembla una bona manera de poder mostrar als ciutadans de Figueres perquè nosaltres som l’única alternativa a l’actual govern.


Un cara a cara pot ajudar a entendre el perquè del meu "no" a qualsevol proposta de pacte amb Santi Vila. Posar de manifest dues visions ben contraposades de la ciutat i de la gestió que se’n fa pot enriquir la campanya.

Ah! Un mitjà d’abast provincial està disposada a emetre el debat. Ara només cal que CiU proposi on i quan...

1 comentari:

  1. Pere, tot això de la proposta del cara a cara des del principi m'ha semblat desencertat. Li heu anat massa al darrere a l'alcalde. Insistint tant en què li posàveu tantes facilitats, heu donat la imatge de què doneu per fet que ell és més important que vosaltres. I ell us ha respost amb un gest de supèrbia -menyspreant la vostra proposta per problemes d'agenda- que li heu servit en safata. Això a banda de què personalment penso que hem de reforçar el nostre sistema sortosament multipartidista i per tant defugir aquests debats "a dos" -o encara que siguin "a tres"- més propis d'un altre ecosistema polític.
    Dit això, força i endavant!

    ResponElimina