dilluns, 15 de setembre del 2014

Resum del discurs de la diada al monument al President Wilson

És important que la V surti bé: és una mostra més de que el país es mou i que vol resoldre els seus problemes. Nosaltres no hi anem perquè creiem que no hi ha prou unitat i ens en sentim exclosos, però som els primers a dir que no hi ha més solució que votar. 

Democràcia real, participació també és democràcia, convidem a no fer un abús greu de la majoria absoluta, no és tan sols que els ciutadans i les ciutadanes no participin de la vida pública sinó que els grups de l’oposició hem estat exclosos dels assumptes públics. Nosaltres pensem que els millors governs de la ciutat han estat els de coalició. 

Estem radicalment en contra del canvi de model d’elecció d’alcalde que busca majories absolutes arreu, i justament són els mateixos que no ens deixen votar el 9N els que ens proposen aquest canvi. 

Democràcia real és proscripció de la corrupció: prou repugnant és l’enriquiment personal d’alguns com antidemocràtica la corrupció institucionalitzada en partits de govern que embruten la lluita electoral en disposar de molts més recursos que els seus rivals. 

Nosaltres volem un país nou, o el que ens proposeu amb la independència o preferiblement una república federal espanyola; però el que sigui, que sigui democràtic, amb participació dels ciutadans i ciutadanes al govern i sense corrupció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada