diumenge, 28 de setembre del 2014

Arrossada a l'Horta de l'Hospital

Avui diumenge hem estat d’arrossada al barri de l’Horta de l’Hospital. La veritat és que ha estat un dinar amb bon ambient en el qual ens hem trobat amb els veïns del barri i amb força representants d’altres associacions de veïns. Cal destacar que hi havia una forta representació del consistori, amb l’equip de govern, el regidor Borrego del PP, i nosaltres, del PSC. Aquestes trobades són importants perquè fan ciutat i, sobretot, perquè a nosaltres ens possibiliten constatar l’opinió dels ciutadans; són punts de trobada que donen als veïns la possibilitat d’accedir als seus representants amb més facilitat. 

La veritat és que cada vegada estic més convençut que les associacions de veïns han de tenir un paper encara més gran que el que ja tenen en la relació de l’Ajuntament amb els ciutadans: disposen de locals per fer activitats i tenen persones amb molta vàlua i implicació al capdavant. Cal que des del govern de la ciutat s’aprofiti tot això. Ja des d’ara em comprometo que la propera legislatura les associacions seran un dels eixos principals de la necessària proximitat de l’Ajuntament amb els ciutadans i les ciutadanes.

No cal dir que, com sempre, l’organització ha estat a l’alçada i que tot ha transcorregut prou bé. Malhauradament, però, mentre dinàvem una persona ha patit un desmai i ha estat evacuada pels serveis mèdics. Hores d’ara em comenten que la cosa ha estat prou greu, però que evoluciona favorablement, i que cal esperar. Des d’aquestes línies encoratjo en Fernando i la seva família a refer-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada