dijous, 7 de març del 2013

Liquidació del pressupost

Al darrer ple, l’Alcaldessa va donar compte de la liquidació del pressupost.  El fet més destacable és que es va tancar amb un superàvit de 357.000 i que va passar a tenir l’estalvi net positiu. Sobre el paper, aquesta hauria de ser una bona notícia, però no ho és per la següent raó: aquest resultat és producte d’aplicar polítiques de dretes que no compartim. 

M’explico: la retallada de les pagues als funcionaris ha implicat un estalvi de 700.000,00 €. El més greu de tot és que els treballadors de FISERSA van suportar també la retallada de la paga de Nadal i la disminució del sou en un 8 %, aquest darrer concepte per import de 450.000,00 €, a canvi de no suportar un ERO . 

Després d’haver pentinat més d’1.200.000,00 € als treballadors i les treballadores, el govern només té un superàvit de 357.000,00 €? N’hi ha per llogar-hi cadires! Ah! i que no ens queixem al ple, que fa lleig dir que no ens agrada i que no hi estem d’acord! 

A banda d’això, els impostos a la ciutat s’han apujat al voltant d’un 20 % els dos darrers exercicis. 

No: el camí no és fer pagar als treballadors i les treballadores, no és apujar els impostos indiscriminadament, ni omplir la ciutat de zones blaves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada