dimecres, 9 de novembre del 2011

Oh, Lavinio

Habitualment els socialistes figuerencs i jo mateix som objectiu de la ploma del senyor Daniel Ferrer. De fet, fa un temps fins i tot vaig dir-li que li posaria una querella, cosa que no he fet perquè he considerat que no val la pena perdre el temps amb personatges com ell. 

Ara l’emprèn amb l’antic director gerent de Fisersa SA, persona honorabilíssima i eficient on les hi hagi. Sembla que aquest senyor no tingui altre feina que defensar el règim. El que sí que em preocupa és que a través de les cartes a L’Empordà dels senyors Albert Testart i Diego Borrego m’he assabentat que el senyor Daniel Ferrer cobra d’Ecoserveis per fer de delineant quan sembla que quan més a prop ha estat d’un CAD ha estat en passar pel costat d’un ordinador. De fet, és filòleg de formació!

La qüestió esdevé greu perquè tot indica que ha estat col·locat a Ecoserveis al servei de la causa d’en Santi Vila, com també ho ha estat l’interventor electoral de CiU a la Marca de l’Ham a les darreres eleccions. Tot plegat em fa recordar el llastimós cas de l’expresident d’una associació de veïns i exmilitant del PSC que, amb llàgrimes als ulls, em va comunicar que en Vila li donava feina a Ecoserveis a canvi de treure’s el carnet convergent!

Sembla ser, doncs, que gastem els diners dels figuerencs pagant lletraferits com en Ferrer per insultar i intentar martiritzar els que no estan al servei d’en Vila. Només cal repassar els articles d’en Daniel Ferrer per veure per qui treballa mentre cobra d’Ecoserveis.

I aquest personatge és mestre a una conegudíssima escola de la ciutat! Quina por!

14 comentaris:

  1. És que hi ha alguna persona a Fisersa/Ecoserveis que no sigui enxufat?

    ResponElimina
  2. a fisersa no ho sé, però entre l'alcaldia i l'hospital de Figueres el patró ha col·locat una dotzena de col·legues.
    Això, en paraules d'un dels agraciats amb la grossa (50.000 castanyes a l'any de la butxaca de tots nosaltres) i autor de la parauleta, és el vilisme, no?

    ResponElimina
  3. Amic Pere Casellas no es menys cert que la teva dona treballa a Fisersa/Ecoserveis,entro per endoll marital o que.........


    Juan Oliva

    ResponElimina
  4. Hola Joan.;

    Treballa a Fisersa no a Ecoserveis. Va entrar fa molt temps perquè va guanyar unes proves en que hi havia concurrència. Uns dies abans havia guanyat a Roses però va preferir quedar-se a Fisersa. En tot cas fins i tot es pot comprovar el sou de la meva dona, un dels més baixos, en aquest bloc. No hi ha res a amagar ni crec que a Fisersa hi hagi endolls. Tot i que en Vila m'ho va imputar en públic com tantes falsedats que ha anat dient de tothom, especialment d'en Ciro. Algú li hauria de preguntar per la factura dels 18.000,00 € del facebook que va anunciar i no ha mostrat perquè no existeix.

    Pere

    ResponElimina
  5. Amic Pere:

    merci per el aclariment rapit


    Juan Oliva

    ResponElimina
  6. I jo pregunto : Senyor Caselles, hem estudiat que en l'estat democràtic i de dret en que visquem hi ha separació de poders i aquests es controlen l'un a l'altre. Perquè no posem tots aquests afers documentats a la fiscalia de corrupció, vós sou lletrat. O es que entre polítics us discutiu però no us feu sang? I si hi ha por a estrenar una guerra, doneu la informació a partits com la CUP o SI, o a plataformes ciutadanes, ja veuras quina via que en faran. Valentia política ja!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Això s'anomena prevaricació i està tipíficat al Codi Penal vigent. Vostè està obligat legal i moralment a denunciar com a ciutadà, com a polític i com a lletrat que és. Si no som part de la solució esdevenim part del problema.

    ResponElimina
  8. Benvolguts Anònims.
    Els recomano que llegeixin atentament el post del Sr. Casellas, no es deixin emportar per la facilitat tàctil del teclat ni pel prejudici per no acabar l'article. Per cert, la informació que dóna el Sr. Casellas, i que han fet pública altres persones, segur que tenen la mateixa possibilitat d'aconseguir-la, per exemple, el regidor de la CUP (si no ho té més fàcil que el Sr. Casellas), el qual té el mateix accés a la informació (diguem-ne proves?) que la resta de regidors de la oposició. Si no es fa, segur que és perquè no es pot demostrar davant d'un tribunal. D'alguna cosa li ha de servir tenir a tanta gent enxufada a l'ajuntament i per aquí i per allà al nostre insigne governant.

    ResponElimina
  9. Sr.Casellas segur que vostè coneix molt d'aprop a més gent "enxufada" a Fisersa, durant la seva època....qui estigui lliure de pecat....a veure si li haurem de treure els colors a vostè...

    ResponElimina
  10. Sr.Castellas, la seva Senyora concretament també hi treballa....curiosament des que vostè era responsable de Fisersa....si ens posem a estirar de la manta ens hi posem amb tothom....

    ResponElimina
  11. Anònim.;

    La meva dona treballa a Fisersa des de molt abans que jo hi tingués cap responsabilitat indirecta allà ni que fos tinent d'Alcalde. Si t'hi fixes mai vaig ser conseller delegat precisament perquè hi tenia la dona treballant, no crec que ara es pugui dir el mateix.
    Pel que fa a enxufar, et repto a que em diguis una sola persona a qui jo hagi ajudat a tenir feina tant a Fisersa com a l'Ajuntament. Una sola. Quan vulguis fer acusacions greus com aquesta posa-hi el nom que et ben prometo que et portaré als tribunals.
    Una darrera, fins que no va ser alcalde en Joan Armangue no es feien concursos a Fisersa.

    Salut

    ResponElimina
  12. El dia que es passi de les paraules a les denuncies a Fiscalia, els santiviles corruptes i els lavinius llepaculs fliparan.
    Qui comença?

    ResponElimina