dijous, 17 de juny del 2010

Preguntes de figuerencs


Avui parlo de la nostra feina a l'oposició i del nostre projecte de ciutat


3 comentaris:

  1. Tens un projecte de futur? Parles d'urbanisme, d'accessos, de persones, de netedat perquè l'actual govern no ho fa prou bé. D'acord, però i tu, què has fet durant tants anys, em sembla que sis, al govern? Perquè no has treballat durant aquest temps per l'urbanisme, pels accessos, per les persones o per la netedat?

    ResponElimina
  2. És clar que tinc un projecte de futur i us el voldré ensenyar mentre es va gestant al llarg de l'any.
    No puc compartir el que dius, nosaltres hem estat en aquest govern liderant una part molt concreta que tenia veure amb la cultura, les dones, els centres cívics, la gestió del transport públic, la llei de barris, l'aigua i la neteja. Crec que aquestes són feines que s'han fet bé, amb molt encerts i algun error i els socialistes n'estem contents. En aquest marc la meva feina ha estat aguantar un pacte que en Vila va incomplir des del primer dia. T'haig de dir que personalment em sento molt content de la subvenció a caputxins.
    Urbanisme i accesos? Això ho ha liderat l'altre part del govern, i no s'ha deixat ajudar tot i establir-ho el pacte amb uns resultats que ja coneixes.
    La meva anterior etapa a l'Ajuntament? Regidor d'hisenda en un context difícil en el van quedar sentades les bases per a que en Macau i l'Armangué redrecessin la situació fins al punt d'haver-ne pogut viure aquest anys. Regidor de personal, estic orgullós de la feina feta i del conveni signat llavors, no ha calgut tocar-ne una coma i s'ha prorrogat. Del que estic més orgullós és del meu pas per la GU, a la que li vaig canviar el nom amb la unanimitat dels grups. La vaig modernitzar i equipar com es mereixia.
    Tenim un punt de vista diferent però si vols ens veiem i t'explico que pretenc per al futur d'aquesta ciutat, entre tots hem de fer un gran equip i treballar junts per el futur. Segur que tens idees interessants.

    Salut

    ResponElimina
  3. Tu mateix et defineixes, els socialistes ho heu fet molt bé a les vostres àrees...i la resta? que no formaveu part d'un govern? ...aquí cadascú regava la seva parcel·la i així us va a tots plegats. M'agradaria escoltar el teu projecte de futur per Figueres, però em temo que ja està caducat abans de començar.

    ResponElimina