dimecres, 2 de juny del 2010

Inseguretat ciutadana i finances municipals



Demà hi ha Ple. Continuant amb la nostra feina d'oposició constructiva, presentarem dues mocions. El contingut de la primera ja el vam anunciar en aquest mateix blog fa pocs dies i té a veure amb la creació d'una comissió integrada per tots els grups municipals per tal d'avaluar l'estat de les finances municipals i elaborar un pla de viabilitat financera.


La segona respon a una inquietud ciutadana actual, com és la creixent sensació d'inseguretat ciutadana. Proposarem l'ampliació immediata de la Guàrdia Urbana en vuit efectius. Com que una acció d'aquestes característiques mai no és gratuïta suggerim la retallada de determinades despeses, com ara les retribucions dels membres de la corporació i les dedicacions exclusives, la reducció dels càrrecs de confiança a la meitat i la supressió o reducció d'activitats com ara les relacions transfrontereres o les activitats de Nadal.

4 comentaris:

  1. Sens dubte, mesures assenyades per a temps difícils. Seria plantejable, si s'està a temps i vista l'acollida per part de la ciutadania, suspendre el pla de cruïlles per a totes aquelles que no s'hagin iniciat. Ja es reprendran quan l'economia municipal acompanyi.

    ResponElimina
  2. Em sembla fantàstic, tant l'increment de plantilla com la suggerència de mètodes per a pagar-ho. També estic d'acord en la suspensió del pla de cruïlles. Segurament seria molt menys costós només posar rampes per a cadires de rodes (i intentar assegurar-se que els cotxes no aparquin al davant), en els casos en què no hi siguin encara.

    ResponElimina
  3. Referent al teu comentari al twitter sobre si algú vol informació de l'empresa de la Plaça de Braus, no seria mala idea que ens ho passis. Em sembla mentida que vulguin donar aquest diners, quan no hi han i quan hi han altres necessitats a la ciutat.
    Susana Garcia

    ResponElimina
  4. Susanna

    Espero tenir el post amb la documentació aquesta tarda o demà.

    Pere

    ResponElimina