dijous, 27 de maig del 2010

Teniu 1.000 euros?...


Aquest migdia he comparegut en roda de premsa a la sala de plens de l'Ajuntament per explicar la més que delicada situació econòmica en la que es troba el consistori. Ho he fet en conéixer la intenció - anunciada, com és habitual, enmig d'un espectacle de llum i colors - del nostre alcalde de tirar endavant un complex lúdico esportiu a l'actual emplaçament de la plaça de braus que implicarà la inversió d'1'5 milions d'euros. Us deixo el vídeo de la meva compareixença:



Les dades, insisteixo, són molt preocupants; Figueres ocupa el 97è lloc en el ránking de les ciutats més endeutades d'Espanya (l'Espanya on Santi Vila diu sentir-se tan còmode), segons fonts del Ministeri d'Economia que han estat publicades en diversos mitjans de comunicació. Perquè us feu una idea exacta del que denunciem, cada figuerenc deu cap a mil euros!. El deute del consistori, en total, supera els 40 milions d'euros!...
Ens trobem en un forat del qual no en sortirem incrementant la despesa d'aquesta manera tan innecessària i frívola.

Per això he proposat la constitució d'una comissió en la que puguin participar tots els grups municipals per tal de posar fre a la despesa absurda i una mica de seny per redreçar la delicadíssima situació de les finances municipals. Espero una mica de coherència del govern de la ciutat.

1 comentari:

  1. Jo no. I l'alcalde? Per què no es dedica més a governar i prendre decisions com contractar policies en comptes de voler fer escultures?

    ResponElimina