divendres, 14 de maig del 2010

Sobre la privatització de les zones blaves i el subministrament d'aigua


La darrera i estrafolària idea del nostre batlle - ara - és la privatització del servei d'aigua potable i zones blaves de la ciutat, fins ara gestionades per Fisersa, segons llegim avui a la pàgina web d'HORA NOVA.

El PSC ha fet pública una nota de premsa que en diu això:

"El PSC de Figueres vol manifestar el seu desacord amb la intenció manifestada per l’alcalde, Santi Vila, de privatitzar els servei d’aigua potable i de zones blaves que actualment gestiona l’empresa pública Fisersa. Segons les informacions publicades als mitjans de comunicació, l’equip de govern s’està plantejant la privatització d’aquests serveis i ja hi ha una empresa, vinculada al Cintra, que hauria fet una oferta de 6 milions d’euros per explotar aquests serveis.
El nostre grup municipal sempre s’ha oposat a la privatització de les zones blaves i l’abastament d’aigua potable –ara i quan estava al govern de la ciutat- perquè creiem que va en detriment dels ciutadans. 
Els veïns de Figueres no han de ser qui pagui els plats trencats de la mala gestió econòmica de Santi Vila, que davant d’unes finances municipals en mal estat pretén vendre actius públics a una empresa privada per sanejar els comptes del consistori.
Davant d’aquesta situació, també interpel·lem els socis de govern de Santi Vila –ERC i ICV- perquè es posicionin davant la possibilitat de privatitzar aquests serveis, ja que en anteriors ocasions s’havien manifestat en contra."

És també un bon moment per recordar el que ja vaig dir una vegada quan el grup municipal del PSC era al govern:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada