dilluns, 3 de maig del 2010

Un home amb pocs principis. Això si, tots flexibles!


Us passo notes d’hemeroteca en les que podreu comprovar com Santi Vila un dia és independentista i al cap d’una setmana no. Podríem pensar, i de fet em consta que hi ha gent que ho creu, que la frivolitat és extrema però no és veritat; simplement no hi ha principis. És la més pura aplicació del marxisme (el de Groucho) avui tinc uns principis i si no van bé demà els canvio.

La situació és ben clara, fa una setmana Santi Vila apostava pel sobiranisme i es significava donant suport a la consulta independentista. Resulta que la consulta no va anar prou a Figueres? Doncs canvi i cap problema

Avui blanc, demà negre i demà passat el que convingui.

6 de març de 2010, Empordà
Santi Vila: "Si mai es fes un referèndum vinculant sobre la independència el meu vot no faltaria al costat dels independentistes"

http://comunitat.emporda.info/entrevista-chat/1065/Actualitat/santi-vila-alcalde-de-figueres/entrevista.html


22 d'abril de 2010, El Periódico
L'alcalde de Figueres, de CIU, crida a participar en la consulta independentista

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=706922&idseccio_PK=1008

3 de maig de 2010, Diari de Girona
Santi Vila qualifica de «grotesca» la deriva independentista de CiU

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/05/03/santi-vila-qualifica-quotgrotescaquot-deriva-independentista-ciu/403297.html.

13 d’abril de 20010,carta demanant el vot a la consulta sobiranista

http://docs.google.com/leaf?id=0Bwg5wYxq8MG3NGE5ZGZlYTItZmQzMi00NWEzLWJiNzgtNTUwYmUyYmJjM2Zk&hl=ca

9 comentaris:

  1. I olé!!!. Aquest alcalde dóna més veròniques amb les paraules que en José Tomàs... Quin personatge. Està bé això de fer hemeroteca.

    ResponElimina
  2. Santi Vila es creu un superheroi, però malauradament pels ciutadans i ciutadanes de Figueres necessitem un alcalde coherent, responsable i seriòs per fer front als problemes financers greus que té l'Ajuntament, i no un personatge de creació literària.
    Pere,felicitats per la bona feina de cerca d'hemeroteca. A veure si Santi Vila que sap molt bé que es documentar-se a l'hora de presentar treballs doctorals, no s'hagi posat el paraigües i l'impermeable per no sortir mullat d'aquestes incongruencies tant puerils. Salut.

    ResponElimina
  3. Felicitats Pere per la teva feina de cerca d'hemeroteca.
    Els ciutadans i ciutadanes de Figueres no mereixen un alcalde superheroi, no volem un personatge de ficció, de cartópedra, de disseny de la factoria de Madi & CiU; en aquests moments greus que travessa les finances de l'ajuntament, no es pot frivolitzar i anar donant tombs. On és el "seny" del sr. Canet, quin fiasco! La precampanya d'ERC emmasacarada en les consultes soberanistes ha resultat un fracàs i ara amb la moral per terra, el sr Canet està més fora de Figueres i més a prop de la Cibeles. Salut.

    ResponElimina
  4. Amics.;

    La feina d'hemeroteca és important però vull dir-vos que amb mi hi ha un gran equip que m'ajuda en aquesta i en altres moltes coses. Jo només crec en els equips i estic segur que entre tots i totes farem la feina que aquesta ciutat es mereix per al seu futur!



    Pere

    ResponElimina
  5. Acabo de mirar al blog de'n Santi intentant explicar amb la retòrica "buenista" tot això que tu documentes, fent un altre exercici de cinisme i de passotisme de Figueres i de Catalunya. Tant se li'n dóna tot plegat, ell vol remenar les cireres.
    Si no és capaç de posar-se d'acord en el que ell pensa, com volen que governi una ciutat? Salut.

    ResponElimina
  6. Justament avui mateix estava reflexionant sobre el tema: amb tant d'afany per sortir als papers acabarà perdent-los tots! Cada dia ens brinda alguna perla. És capaç de desconcertar fins als seus (mireu què deia la premsa de diumenge sobre la seva opinió de l'afer de Vic...)A veure si surt escaldat!

    ResponElimina
  7. Aquest xicot en contes d'agenda a l'Ajuntament, li deuen donar una margarida perquè la vagi desfullant a veure què toca fer i si sí o si no. Governo no governo, governo no governo, i anar fent.

    ResponElimina
  8. Doncs a mi m'agraden les persones amb criteri propi i que no segueixen fil per randa les indicacions dels aparells dels partits. Jo diria que la cosa està clara: voldria una Espanya plurinacional, però davant la pressió espanyolista, votarà amb els independentistes a títol personal encara que milita en un partit no independentista. Jo diria que arribats a aquest punt, el PSOE hauria de ser capaç de tirar endavant les seves propostes federalistes i superar el tràngol independentisme sí o no. Ho té difícil. Dintre del propi partit hi ha veus contràries i el consens amb el PP per reformar la Constitució sembla impossible. Aquí és caldria veure lideratges potents per poder fer les reformes que portessin, com a mínim, a un sistema federal.
    El rigor intel.lectual de l'alcalde no em sembla qüestionable i que opini lliurement el converteix en una cosa estranya de la política actual. Recordo una entrevista en la ell defensava la postura de Pasqual MAragall, imprevisible i intel.ligent, fora del control de les estructures del partit.

    ResponElimina