dimarts, 11 de maig del 2010

Perquè la transparència té un valor



Tal i com s'ha dit darrerament a propòsit d'alguns comentaris d'aquest blog, estic completament convençut que la transparència té un valor; que els ciutadans tenen dret a llegir les actes de plens i de juntes de govern. Per això a partir d'ara penjaré totes les actes de manera que siguin accessibles a qui hi estigui interessat, ja que l'ajuntament ha deixat de fer-ho.

Comencem per les actes dels Plens dels dies 7 de gener4 de febrer i 15 de febrer.

Podreu trobar tots aquests documents en el directori del meu blog sempre que vulgueu i recordeu que podeu preguntar-me el que vulgueu enviant un correu a perecasellasborrell@gmail.com.

5 comentaris:

  1. Gràcies Pere. Espero que la feina que et suposi penjar aquests documents sigui transitòria, donat que el normal seria que fos l'Ajuntament qui posés a disposició dels ciutadans aquesta informació.
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Robert,;

    Gràcies a tu per aquesta bona idea!

    Pere

    ResponElimina
  3. Comentaves en el twitter que avui circular per Figueres era dificil perquè hi havien forces carrers tallats. Podries suggerir a l'Ajuntament que a la seva plana web hi fiquessin un apartat d'incidències i comuniqués quins carrers estan tallats. Hi han ajuntaments que ho tenen. Tambè un apartat a on tu puguessis enviar incidències que et trobes pels carrers, com ara llums i voreres trencades, etc. i que no hagis d'anar a presentar una instància.
    Susana

    ResponElimina
  4. Susana.;

    En principi a http://www.plademilloresfigueres.cat/ hi ha un calendari que ho permet saber. El tema és que no es compleix massa.

    Existeix una intranet per la que els funcionaris i treballadors poden fersaber les incidències. Si et sembla demanaré que sigui a l'abast dels ciutadans.

    Pere

    ResponElimina
  5. Em sembla molt bé. A veure si modernitzen la web perquè hi han pobles més petits que tenen aquesta eina.
    Susana

    ResponElimina