divendres, 21 de maig del 2010

No es pot fugir d'estudi!



Al darrer Ple vàrem demanar a en Santi Vila que fes una valoració política del resultat de la consulta del 25 d’abril. La resposta va ser que qui l’havia de fer eren els organitzadors, no ell. Com tots recordareu, hi va haver implicació municipal, ja que l’Alcalde va trametre una carta als ciutadans convidant a la participació. Com que hem esbrinat que la carta ha costat uns calerons, hem decidit demanar quants per tal de tornar a demanar una valoració al Sr. Alcalde. Almenys, si sabem el que ha gastat, podrem demanar-li que ho valori.
Una cosa, però: tot i que sabem la quantitat, des del gabinet d’alcaldia ens diuen que ho fem per escrit... Bé doncs: per nosaltres no quedarà!


3 comentaris:

  1. Sembla que el Govern de la ciutat hagi entrat en una espiral d'auto-destrucció. Això només farà que endarrerir una pregunta del tot pertinent. Jo també vull saber quants dels meus diners s'ha gastat en Santi Vila per una carta totalment inútil perquè tothom que vulgués votar de segur que sabia on i com.

    ResponElimina
  2. No tinc simpatia per cap grup polític en concret, i no sé com he arribat a aquest blog, que per cert està molt ben treballat i ben escrit. De totes maneres, considero que la crítica, sovint purament destructiva, ratlla la persecució maniaco-depressiva. Em pregunto si es pot treballar de polític i ser feliç. No us sentiu perseguits 24 hores al dia, els polítics? Ha de ser difícil treballar en aquestes condicions.

    ResponElimina
  3. Anònim.;

    T'agraeixo l'elogi del bloc. T'haig que intento no caure en la crítica purament destructiva i sobretot en la desqualificació constant personal de l'adversari.
    Tens un punt de raó en això de les 24 hores, més que perseguits s'està tot el dia pensant en la política. Un exemple és aquesta dèria amb el telèfon i el correu electrònic.
    Tot i això quan tens clar que estas fent i pots dirigir els esforços a millorar la ciutat i la vida de tots plegats és una gran satisfacció. Per exemple quan van aconseguir els diners pel Caputxins va ser bonic. Quan estigui fet podré pensar que hi vaig fer la meva aportació i que vaig complir amb els ciutadans.

    Salut

    Pere

    ResponElimina