dimarts, 1 de novembre del 2016

Setmana del 24 al 30 d'octubre

El dilluns va començar, com ha estat habitua, amb una reunió de planificació setmanal del Grup socialista. Més a tard, a les 12.30, Comissió informativa ordinàri, on els temes més destacats foren la modificació dels estatuts de Fisersa per a permetre-hi la incorporació del Consell Comarcal i la modificació de lordenança de civisme i convivència. Són assumptes que varen ser debatuts i que no van comptar amb el consens de tots els grups,  però es van aprovar i així es van poder debatre al ple extraordinari de dijous dia 27. A la tarda, vam tenir reunió de govern, on es va analitzar el dia a dia municipal. Es tracta d'una reunió setmanalon govern i alts càrrecs posen en comú els temes quotidians.

Dimarts el més destacable va ser la reunió a Barcelona del Consell Nacional del PSC, on vàrem acordar que els diputats del PSC votessin No a Rajoy. Estic satisfet dhaver estat un dels 241 que va votar en aquest sentit. El debat va ser molt menys intens del previst, ja que la unanimitat va imperar: penseu que només hi va haver una abstenció.

Dimecres a les 12.00 vam tenir roda de premsa a Fisersa sobre la incorporació del Consell Comarcal i després, Consell dadministració de Fisersa. Tot seguit vam fer reunió de  seguiment i preparació del ple del dia 27 amb el company de Compromís i més tard executiva del PSC a Girona i a Figueres per donar compte de la situació derivada del vot al Consell Nacional.

De dijous destaca la reunió amb Càritas per comentar necessitats de la ciutat i articular una nova proposta interessant per anar combatent la pobresa.  Prèviament, havia tingut una nova trobada amb el company de Compromís per ajustar els termes de lassumpte de la incorporació del Consell Comarcal a Fisersa , ja que els suport estable a Fisersa pactat amb un altre grup va fer figa. A les 14h, un ple menys brusc del que esperava, però amb lagradable sorpresa de labstenció de la CUP amb lobjectiu de defensar la gestió pública de laigua i loposició no esperada de Cs, justificada en una manca dinformació. De tota manera va ser un ple satisfactori, perquè hi vam aprovar la licitació del projecte del pavelló, que  hauria d'estar presentat en 4 mesos.

Divendres vam fer reunió al migdia a Fisersa per a comentar alguns problemes del bus elèctric. Al vespre, vaig assistir a la presentació del llibre del Tinent General Díaz Capmany Els governadors del Castell de Sant Ferran; va ser una vetllada agradable amb els Amics del Castell i el seu president, Sr. Herrera. Més tard, cap a les 10, m'esperava el teatre amateur al Bon Pastor, Peluquería Unisex. Una estona amena: el fet de veure gent del barri sortint del seu dia a dia i fent dactors i actrius em va agradar molt i l'organització de lacte per part de lassociació de veïns Juncària Parc Bosc va ser un èxit. Tot i això he de dir que vam acabar a la una i estava cansadíssim!

Aquest divendres va ser un dia ple dactivitat i amb altres destacats als quals no vaig poder assistir, com la conferència de la professora Rosa Navarro en lacte inaugural del 400 aniversari de la mort de Cervantes, molt ben organitzat per lAlfons Martínez, i la presentació de la cursa de la dona, perfectament treballada pel regidor César Barrenechea.

Dissabte vaig tancar oficialment la setmana amb la inauguració oficial a l'Ajuntament de  l'Aplec Internacional Esperantista, organitzat el cap de setmana a Figueres per l'Associació Catalana d'Esperanto,  amb la  Nuri Puerta al capdavant.


I vam acabar la setmana amb un vermut polític al Dynamic amb un vell adversari....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada