dissabte, 29 d’octubre del 2016

El nou pavelló

En el ple d’ahir, després de mesos de treball, vam poder aprovar el concurs per a l’elaboració del projecte del nou pavelló poliesportiu. És un pas importantíssim per arrencar definitivament un projecte de ciutat que, ja sabeu, ens havíem marcat com a prioritat en el nostre programa electoral, davant l’evidència que és una necessitat real davant la mancança d’espais.

Nosaltres havíem defensat poder fer aquest nou equipament en una altra zona de la ciutat, sabedors que un projecte d’aquest tipus porta associat el desenvolupament del seu entorn en múltiples aspectes. Malauradament, per qüestions urbanístiques, les possibilitats de començar a treballar en l’entorn que proposàvem a la falda del Castell haurien fet dilatar considerablement tot el procés. Mentrestant, la necessitat és evident i creixent. No hem volgut pagar aquest preu


Ens sap greu renunciar a la idea que teníem, però entenem que la necessitat d’espais per a la pràctica esportiva és urgent i inajornable i per això avui estem satisfets. L’esport, especialment l’esport base, és un dels pilars de la cohesió social. Ens felicitem perquè el projecte comença, definitivament, a prendre forma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada