dijous, 5 de novembre del 2015

Noves instal·lacions esportives

Aquesta setmana hem aconseguit tancar un acord amb l’Ajuntament de Biure per poder fer ús del seu pavelló municipal mentre no disposem del nou que construirem a Figueres aquest mandat.

Primer de tot, vull expressar el meu agraïment a l’Alcalde de Biure, Martí Sans, i al Regidor d’Hisenda, en Josep Gironella, que en tot moment m’han ajudat per portar aquesta iniciativa a bon port.

Cal dir que ens vam comprometre a descongestionar les instal·lacions esportives figuerenques per tal d’aconseguir que la mainada de Figueres tingui un horari compatible amb la seva vida familiar i escolar. Per fer-ho hem posat en marxa el cobriment de les pistes de l’escola Cusí i la construcció d’un pavelló poliesportiu d’entrenament. La realitat és que el pavelló trigarà tres anys i el cobriment de les pistes, 5 mesos ,i que es feia necessària una solució més urgent. La solució és a Biure, on la Generalitat va construir un pavelló de 800.000,00 € que avui està amb prou feines en ús i que genera una despesa de manteniment a l’Ajuntament de Biure que és un llast important. Davant d’aquesta situació va ser fàcil posar-nos d’acord: signarem un conveni a partir del 2016 pel qual nosaltres ens farem càrrec de la despesa de manteniment i tindrem un ús il·limitat del pavelló. Mentrestant, l’Ajuntament de Biure té l’amabilitat de permetre que els clubs figuerencs facin ús del pavelló fins a la signatura del conveni, sempre que es gestioni a través del servei d’esports de l’Ajuntament.

Crec que és una bona operació: Biure és a 15 minuts de Figueres, hi ha aparcament, l’entorn és encantador i disposem d’un pavelló de 800.000,00 € pel cost de manteniment, sense amortització i sense personal directe.

Dissabte ja el va estrenar el Club de gimnàstica rítmica, que l'endemà va assolir el subcampionat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada