dilluns, 13 d’abril del 2015

Empreses municipals

Actualment Figueres presta el servei d’abastament d’aigua, de transport públic i de control de zona blava a través de FISERSA. Seguirem amb aquest model, que ha donat molt bons resultats, però modificarem algunes coses pendents: invertirem en la xarxa per tal d’evitar el percentatge d’aigua que es perd per la xarxa sense arribar als consumidors: si evitem pèrdues podrem ajustar el preu a la realitat del cost del servei. 

L’empresa mixta FISERSA ECOSERVEIS, que presta el servei d’enllumenat, jardineria i recollida d’escombraries, canviarà. La jardineria passarà a Fisersa i revisarem el model d’empresa mixta, que ens està resultat caríssim. Si no aconseguim un tracte millor, farem concessió nova pel que fa a les escombraries sense participar de la gestió. No podem seguir amb dèficit d’enllumenat a la ciutat, com el que tenim actualment en algunes zones; s’han d’estudiar mètodes per aconseguir que no hi hagi carrers de la ciutat a les fosques. 

No obstant això, cal estudiar molt bé la situació per tal de preservar l’actiu més important d’Ecoserveis, que són els treballadors i les treballadores; ells no tenen cap culpa d’un model equivocat ni de les retallades que ha aplicat CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada