divendres, 27 de juny del 2014

Nota de premsa

Avui reprodueixo al blog la darrera nota de premsa publicada:

"Volem entrar a refundar el PSC per convertir-lo en la casa gran de la democràcia"

El socialista figuerenc Pere Casellas ha valorat l'actualitat política a la seu dels socialistes de Barcelona a l'Eixample en un dia en que, de nou, el PSC demostra la seva incoherència. "Es viu diferent el socialisme al carrer que al Parlament, deu ser. Com a Portaveu municipal a Figueres em vaig alinear amb la democràcia quan vaig votar a favor de demanar un referèndum per escollir entre monarquia o democràcia. En canvi, al Parlament el meu partit s'alinea amb Convergència i Ciutadans per abstenir-s'hi. Cada cop tinc més clar que hem d'entrar a refundar el PSC per convertir-lo de nou en la casa gran de la democràcia".

En la mateixa línia s'ha posicionat clarament a favor de la consulta, que "s'haurà de lluitar pel dret a decidir en el proper congrés dels diputats, quan es trencarà la gran majoria i hi haurà més debat entre molts més grups polítics que no pas ara." També ha assegurat que aquest és un dels seus punts forts en el programa que el durà a la primera secretaria dels socialistes catalans, "el dret a decidir no és partrimoni dels independentistes, és patrimoni dels demòcrates.

El candidat Pere Casellas, recolzat per molts militants de tot el territori ha valorat la fase de recollida d'avals com "un esforç maratonià, que ha necessitat moltes converses, moltes visites i moltes trucades, totes molt profitoses. He pogut xerrar amb tots els territoris i amb ells he adquirit el compromís de que durant els primers cent dies del meu mandat de primer secretari visitaré totes les federacions per tenir contacte real amb els companys i companyes de totes les agrupacions." Ha assegurat que "només així farem del PSC el veritable partit dels socialistes de Catalunya". 

Al fil de l'actualitat, en un dia en que s'han detingut a diferents càrrecs electes a la província de Tarragona, el candidat Pere Casellas ha adquirit el compromís de "no tolerar cap comportament indigne dels servidors públics, condemnar els casos de corrupció política del nostre país i perseguir les actituds negligents que actuïn en contra dels valors i principis dels socialistes de Catalunya". 

Casellas ha volgut reconèixer "la necessitat imperiosa de pilotar el procés cap al congrés ordinari dels socialistes catalans amb rigor, trepitjant el carrer, escoltant la militància i treballant colze amb colze amb agents socials, entitats cíviques i ciutadans i ciutadanes que voldran dir prou amb nosaltres. Prou a les cortines de fum, prou a les retallades, prou a les pèrdues de garanties i drets socials.". Ha reconegut que "com a socialista no deixaré mai d'estar lluitant i posant veu a les injustícies causades pels governs de la dreta catalana, espanyola i europea. Tots tres governs són còmplices, son injustos, generen pobresa i mereixen el càstig de les urnes. La democràcia tindrà la paraula."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada