dimecres, 10 d’abril del 2013

Nota de premsa

Avui transcric la darrera nota de premsa publicada:

El PSC de Figueres considera inacceptable que la influència dels assessors de l’alcaldessa Felip condicioni la política municipal 

Pere Casellas: “No vull creure que l’alcaldessa s’hagi convertit en una figura intranscendent darrera dels seus assessors perquè em sorprendria d’una persona de la seva intel·ligència. Però al seu gabinet hi ha una predisposició per adoptar actituds sectàries que ens fan pensar el contrari”

El PSC de Figueres considera inacceptable que la influència dels assessors directes de l’Alcaldessa Marta Felip condicionin la política municipal. El grup municipal socialista lamenta que Felip toleri les actituds sectàries dels membres del seu gabinet, que apliquen criteris arbitraris i menystenen les normes elementals de la cordialitat política en la seva obligació de comunicar l’activitat municipal a la resta dels membres electes de la corporació. “La gota que ha fet vessar el vas és que ens haguem d’assabentar d’activitats en les què l’alcaldessa representa a la ciutat a través dels mitjans. I estem segurs que és la conseqüència de l’actitud sectària dels membres del seu gabinet que han enrarit el clima de relació entre l’alcaldia i la resta de grups des de la seva arribada”, censura el portaveu socialista Pere Casellas. “No vull creure que l’alcaldessa s’hagi convertit en una figura intranscendent darrera dels seus assessors perquè em sorprendria d’una persona de la seva intel·ligència. Però al seu gabinet hi ha una predisposició per adoptar actituds intransigents que ens fan pensar el contrari”, hi afegeix Casellas, que atribueix el canvi de direcció del gabinet a l’arribada de l’assessor Eduard Custey, que va formar part del pinyol de l’equip de campanya de Santi Vila a les autonòmiques del novembre de 2012.

El grup municipal socialista demana explicacions pel fet que hagi hagut de saber per la premsa que l’alcaldessa presenti avui aquesta tarda la conferència Experiències d'èxit escolar a la comunitat gitana, a càrrec del president de la fundació Pere Closa, Domingo Jiménez Montaño, al centre cívic Bon Pastor de Figueres; de l’organització d’un videofòrum a la Biblioteca Fages de Climent, el divendres que ve al matí; i de la xerrada convocada pel dia 15 vinent a l’escola d’adults Maria Verdaguer, sobre els orígens i la història de la cultura gitana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada