dimarts, 8 de març del 2011

Ara fa un any!


Ara fa una mica més d’un any que vaig renunciar a ser diputat al Parlament de Catalunya. Vist a distància, crec que no em vaig equivocar, tot i que no us enganyo si us dic que força gent encara ara no ho comparteix. No ho fan per moltes raons: algunes perquè creuen que el PSC de Figueres tindria més força al si del PSC amb un diputat a les seves files; altres que m’aprecien, pensen que personalment n’hauria sortit reforçat; i altres m’ho diuen per qüestions purament crematístiques o d’ambició personal. No obstant això, els que em diuen que va ser una bona decisió són els més, i sovint és gent que no conec o que conec poc. A vegades (no us ho creureu!) hi ha gent que m’ha parat pel carrer per comentar-me que creuen que està bé no haver acceptat.

Com us deia, vist amb temps, sé no em vaig equivocar. He pogut construir una alternativa sòlida al govern d’en Santi Vila mitjançant un equip que es dedica íntegrament a Figueres i que té com a únic objectiu personal i polític aquesta ciutat i el futur de les persones que hi vivim; un equip que es contraposa al model de CiU, que tot ho basa en l’ambició política d’una sola persona. No sóc contrari a l’ambició personal, però si a fiar el futur de la ciutat a la improvisació i al dispendi imparable per acabar assolint un objectiu personal i polític lluny d’aquesta ciutat.

La meva ambició, a diferència de molts altres amics i no tant amics, no és fer carrera política és intentar que vivim en una ciutat millor.

3 comentaris:

  1. Totalment d'acord. És un gest que jo personalment aprecio i que fa pensar que t'ho prens seriosament, això de dedicar-te a la ciutat.

    ResponElimina
  2. Doncs jo dubto que fos un gest honest. Potser per qüestions personals i/o familiars vas decidir prescindir del Parlament i ara en treus pit de cares a les eleccions. Això darrer et treu crèdit. Algú ho havia de dir!

    ResponElimina
  3. Algú ha de dir que és més honest renunciar a un càrrec públicament, que fer-se amb els que es pot beneficiant-se de tots. Se saben casos de diputats al parlament que cobren les dietes (30.000€) de desplaçament i els porten amb el cotxe oficial de l'Ajuntament, amb xòfer i tot, com l'alcalde de Figueres, home ric en retòrica (i diria que en butxaques). Tot plegat, per cert, pagat amb l'esquena del contribuent. Com segurament els que l'alcalde té a sou per pul·lular per la xarxa deixant una bona impressió que no fa ni de lluny, no ved'uncàrrec de confiança més o menys.
    Anònim 2, si busques honestadat ves a la Plaça de l'Ajuntament, primer pis, trobaràs a "l'honest Santi Vila" que t'explicarà de què va la cosa.

    ResponElimina