dijous, 7 d’octubre del 2010

Vista dels accessos a l'estació del TGV

A 66 dies de la inauguració dels primers viatges, he anat a veure els accessos. Com podreu comprovar, no hem fet res, i la part municipal està molt deteriorada perquè en Santi Vila s'ha limitat a no actuar i a manifestar que, com que són sistemes generals, ho ha de fer la Generalitat.

Fora de si ho ha de fer o no el Govern de Catalunya, ho hauríem d'haver fet nosaltres i, en tot cas, repercutir-ho... si convé, via tribunals. En el seu moment el cost hauria estat d'uns 400.000,00 €, però tot i les reiterades demandes dels socialistes quan érem al govern, ningú no va escoltar. El resultat: vosaltres mateixos...

2 comentaris:

  1. A mi em toca molt els ***** haver d'agafar el bus per anar a la nova estació, perquè ara encara la tinc a 5 minuts de casa. Per tant, per mi el tren ha mort, a partir d'ara agafaré el cotxe per anar a Girona. Quin remei.

    ResponElimina
  2. Amic anònim.;

    Jo la tinc a 2 minuts ara, però el TGV passava per allà i no hi havia altre remei. Si reparteixes la càrrega de població veuràs que viu prop de l'estació nova tanta gent com de la vella. Si ho demanes a l'Ajuntament que ha fet tants estudis t'ho mostraran.
    Si mirés només el meu interès malament, vaig molt sovint a treballar a BCN!
    Salut

    Pere

    ResponElimina