dilluns, 25 d’octubre del 2010

Punt i apart... i a treballar!

Avui el president Montilla ha fet una important declaració que comparteixo plenament: ha anunciat que els socialistes catalans no reeditarem el govern tripartit encara que aritmèticament sigui possible.

Aquesta és una aposta ferma i agosarada. Al nostre país, li convé un govern d’esquerres i catalanista, allunyat d’apostes sobiranistes i de soroll mediàtic; però sobretot un govern ben lluny de temptacions conservadores encarnades per les mateixes persones que ens van governar durant 20 anys: Mas, Felip Puig, Duran. Això sí, tot emmascarat darrere algun canvi com Santi Vila, que aparentment aporta frescor i renovació, però en qui tot i les formes, i més enllà del verb fàcil, no hi ha més que un veritable conservador que en el fons no suposa cap revulsiu.

Vista la transcendència del moment per al meu partit i per al país he decidit deixar-m’hi la pell i treballar encara més per aconseguir la victòria; he decidit posar totes les hores possibles a tirar endavant la candidatura del President Montilla i del Conseller Nadal a Figueres. Per això destinaré la integritat de les meves vacances personals i algun dia de pledejar a fer campanya a Figueres.

Us demano a tots i a totes un esforç per aconseguir la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada