diumenge, 17 d’octubre del 2010

A la conferència nacional

Ahir dia 16 vam estar a la Conferència Nacional per a elaborar el programa del PSC. Hi hem anat en Ciro, l'Alfons, la Mireia i jo mateix.
Ha estat interessant, sobretot el discurs (que no he pogut gravar) de l'Alcalde Hereu. Un discurs emocionant d'un gran orador en un ambient emotiu i optimista.

2 comentaris:

  1. Tot anava com una seda fins que he llegit que l'Alcalde Hereu és un gran orador. És com dir que en Montilla té gràcia ballant. Ai, el corporativisme cec....

    ResponElimina
  2. Hola.;

    La veritat és que abans de sentir-lo, si algú m'hagués dit això hagués pensat que no era cert. Vaig començar a pensar diferent durant l'acte dels 30 anys d'ajuntaments democràtics, va fer un discurs magnífic. Realment vaig pensar que una flor no fa estiu.
    L'altre dia vaig quedar convençut, t'asseguro que va arrencar aplaudiments cada 3 minuts i, com el dia del Jardí, ni un paper. T'asseguro que té un domini del llenguatge gestual i una estructura del discurs absolutament insuperable. Probablement crida massa i segur que li convé algun consell d'imatge.
    La veritat és que si t'hi pares a pensar, no tenim massa ocasió d'escoltar un alcalde dirigint-se a un gran auditori.

    Salut

    Pere

    ResponElimina