dijous, 11 de març del 2010

Nota informativa sobre el nou regidor de cultura



Avui reprodueixo la nota informativa que el PSC ha publicat en relació amb el nomenament de Richard Elelman com a nou regidor de cultura, que inclou una reflexió prou assenyada sobre el rumb que el senyor Vila sembla voler prendre en matèria cultural a la ciutat a partir d'ara. Si ho preferiu també podeu clicar aquí per descarregar el document en pdf

Recordeu que podeu fer les consultes que vulgueu i plantejar-me tots els vostres dubtes a l'adreça perecasellasborrell@gmail.comUs contestaré en aquest mateix blog

15 comentaris:

  1. Hem sembla molt fort quan dieu que "...tampoc permeti que cap regidor d'ERC la pugui encapçalar ...." o "...es neguin a dur a terme politica cultural...".
    D'altra banda, deixeu al regidor Eleelman com poc capaç de portar endavant la Cultura a la ciutat. No cal que li doneu cap mà; Eleelman s'en sortirà i potser millor del que creieu.
    Carai, com us pica !

    ResponElimina
  2. No sé com es diu en català però en castellà hi ha una dita que diu" a quien algo le pica ajos come". I vosaltres sembla que heu menjat uns quants.
    Li podrieu donar un vot de confiança a veure com ho fa. Potser ho pot sorprendre.

    ResponElimina
  3. Em sembla Srs. que no heu entès el contingut de la nota. Sencillament, que no veuen en bons ulls que el Regidor de Cultura, sigui una persona que deixa el món de la política, no per res personal, que per ells la cultura és una de les àrees més importants de la ciutat. Li donaran un cop de mà amb el que calgui. I els alls per qui li agradin.

    ResponElimina
  4. La veritat, és molt estrany que en Vila faci regidor de cultura a Elelman abans de tancar el pacte amb ERC. Això és que ERC no vol ser responsable del nomenament? Perquè? Comencen bé amb aquest pacte, amb una bona dosi de desconfiança. I que l'Elelman ens sorprendrà hem d'estar segurs, el que no sé és a qui sorprendrà més.
    Perquè tots fem servir l'anònim???? Si al final som sempre els mateixos. Com som.

    ResponElimina
  5. Totalment d'acord amb la política de mà estesa i la confiança en el regidor Elelman. Ara bé: en tot cas, però sobre tot parlant de cultura, haurieu de passar, ni que sigui, el corrector d'ortografia als vostres escrits.

    ResponElimina
  6. Jo no veig cap falta. Però a les tres línies d'aquest senyor en veig una, ell sí que deu fer servir el corrector... No sigui tan normatiu, ni tan sectari que se li veu el llautó. A més, ja se sap que els sociates són uns espanyols i només els seus amics convergents tenen compreses les essències de la pàtria en una Casa molt gran que només hi entren ells. Els xarnegos ho tenim molt malament amb convergents sectaris com aquests, haurem d'emigrar a València o Aragó... Marc López.

    ResponElimina
  7. En referencia al teu escrit al twitter, veus que va bé estar a l'oposició. Ara no tens tanta feina per a la ciutat i et pots dedicar a prendre el sol. I mira per on t'has adonat que els bans de la Plaça de la Font Lluminosa estan que fan fàstic. El mateix fàstic que han fet durant els 6 anys que has estat en l'equip del govern, total fa un mes que no hi ets. Aixó comença a funcionar. Te n'adones que critiques el que tu feies?.
    El pitufo rojo

    ResponElimina
  8. Pitufo rojo, tu si que tens poca feina. Si fa 6 anys que veus que els bancs fan fàstic, com a bon ciutada, ja que no tens res més a fer, podries avisar a l'Ajuntament que els netejes.

    ResponElimina
  9. Benvolgut Fernando.;

    Agraeixo el teu comentari. Només lamento que el temps i la diligència que dediques a la lectura del meu bloc o la hagiografia diversa l'haguessis dedicat al menys a presentar-te a les dues convocatòries que et vaig fer com a Tinent d'alcalde per a reformar el Reglament de distincions.
    Era una decisió de Junta de govern en tant que responsable que ets del nomenclàtor. En fi aquesta és la col·laboració que hi ha hagut de CiU cap al PSC i especialment cap a mi.

    Salut

    Pere

    ResponElimina
  10. No tinc manera de demostrar-ho però en cap cas he rebut cap convocatòria des de la Tinença d'alcaldia en el sentit que em dius. Evidentment, en haver-la rebuda, jo hagués contestat positivament i concretat la reunió corresponent. La relació sempre l'he mantinguda amb la regidora Yolanda Milán i els tècnics de l'Ajuntament. Et puc prometre que mai dels mais he tingut cap convocatòria teva ni en el mail ni en paper. No deixo de contestar una convocatòria i més si prové del Tinent d'alcalde. Aprofito per dir que la feina de Coordinador del Nomenclàtor la faig per simple amistat amb l'alcalde i sense cobrar mai en cap cas.

    ResponElimina
  11. Sí que darrerament he tingut interès en conèixer el teu bloc i el d'en Ciro Llueca perquè vaig viure d'una manera traumàtica la sortida del PSC del govern. El bloc d'en Ciro, farcit de continguts, pensaments i arguments em sembla formidable i em sap greu no haver-lo descobert abans.
    Em va semblar xocant l'escrit al voltant del nomenament del nou regidor de Cultura amb alguna falta d'ortografia i em va sortir el profe que porto fora i per aquest motiu vaig gosar intervenir. Suposo que, en tractar-se d'un mitjà públic, no et sabrà greu.
    M'has deixat bocabadat en afirmar que per dues vegades no vaig atendre la teva convocatòria. No entenc per quin motiu ho pots dir quan saps que no és cert en absolut, que les úniques relacions que he tingut en el si de la Comissió amb el PSC han estat amb en Ciro i la Núria, els qual mai tampoc m'han adreçat cap mena de citació en cap cas. M'hauries d'explicar d'on prové aquesta acusació de quasi desacatament que em fas...

    ResponElimina
  12. Fernando.;

    Ja ho sé que fas la feina sense cobrar.Em sembla que seria millor parlar per telèfon o trobar-nos per parlar d'aquest desagradable incident.

    600588628

    Salut

    ResponElimina
  13. Després de la conversa telefònica em ratifico en allò que afirmava: les faltes d'ortografia hi són i l'acusació de no respondre a les teves convocatòries no té fonament ja que mai no em van arribar. Si ja teniu decidit quin membre del PSC assistirà a la Comissió del Nomenclàtor tindrà l'oportunitat de conèixer de primera mà la proposta de renovació del Reglament d'Honors i Distincions que és un tema que s'ha allargat molt més del que jo hagués volgut.
    T'agraeixo l'explicació telefònica però et pregaria que si m'has d'acusar d'alguna cosa, i espero que mai no tinguis motius per fer-ho, sigui d'alguna cosa certa.

    ResponElimina
  14. Fernando.;

    De que hi hagi faltes no et discutiré res. Em ratifico en la conversa telefonica i AFIRMO EN MAJUSCULES QUE MENTEIXES.
    No coneixes el membre del PSC que assisteix al nomenclátor?

    Pere

    Salut

    ResponElimina
  15. Em molesta molt que m'insultis tractant-me de mentider. Crec que és del tot injust. En fi...com et deia, mai no he rebut cap convocatòria teva com a Tinent d'alcalde ni com a ciutadà particular en la meva condició de coordinador del nomenclàtor. I punt.

    ResponElimina