dimarts, 9 d’octubre del 2018

Tant se'ls en dona

Ha quedat demostrat que quan la nostra Alcaldessa diu que una cosa és mentida, sol ser veritat, i viceversa. Ara ha passat amb les obres al carrer Ample de Figueres: ens deixarem perdre una sucosa subvenció del cost de la reforma, que encara no ha començat perquè en aquesta ciutat es fan les coses tard i malament, la planificació és un desastre i, a sobre, es menteix a cor què vols. Es demanaran responsabilitats i, com sempre, la culpa serà d'un altre; com sempre, els convergents (pedecats) passaven per allà i no en saben res.

Al passat ple del mes de setembre es va preguntar al govern per les diverses obres a tota la ciutat i se'ns va respondre que es feien així per poder comptar amb les subvencions de la Generalitat,  ja que cal fer-les ara, i amb una planificació de bojos, per tenir-les acabades per Nadal o, més ben dit, abans que acabi el 2018, perquè si no, no ens donen els diners. Doncs com que s'ha planificat malament, a corre cuita i sense un calendari clar (a banda d’anar obrint rases en un carrer i que l’endemà desapareguin els treballadors), resulta que tot està tan col·lapsat que si tanquen el carrer Ample, el caos seria absolut, i el resultat de tot plegat és que no poden fer les obres.

Ens van dir que tot estaria per Nadal, i no serà veritat. I Figueres perdrà diners mentre continua aquest govern cada vegada més inoperant, amic dels seus amics. I continuarem havent d'aguantar l’arrogància que provoca la incompetència, sobretot de la nostra Alcaldessa en excedència, que viu lluny de Figueres, i l’aquiescència de la resta del seu govern, que calla i acata qualsevol cosa. Això ja fa temps que no és un govern, sinó una farsa que perjudica greument a tots els figuerencs. I el pitjor de tot és que tant se’ls en dona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada