dimarts, 25 de novembre de 2014

Nota de premsa

Martí Sans, presentat com a nou coordinador de campanya de la candidatura del PSC de Figueres 

El primer secretari i candidat a l’alcaldia del PSC de Figueres, Pere Casellas, ha presentat aquest matí Martí Sans com a coordinador de la campanya de les eleccions municipals dl mes de maig de 2015. Sans, exdiputat al Parlament i exdirector General de Pesca de la Generalitat en el govern de progres, s’afegeix a l’equip de Casellas per servir d’enllaç amb totes les sensibilitats socialistes en representació “dels valors dels quals el PSC no pot prescindir”, ha precisat Casellas. 

L’històric dirigent del PSC Martí Sans s’afegeix a l’equip de campanya de Casellas en el qual s’hi sumen persones que ja el van acompanyar en les eleccions de 2011, com Alfons Martínez. En aquest equip de campanya, ha explicat Casellas, també hi tindran cabuda independents per formar un grup en el qual la defensa de la transversalitat política i la proximitat amb els ciutadans en siguin valors essencials. 

Casellas ha apuntat que “el projecte serà clar, potent, auster, d’esquerres i guanyador, amb l’objectiu de situar Figueres en el lloc que li correspon i que necessita en aquest moment la ciutat”. “Ha quedat demostrat que el model de ciutat que va engegar CiU fa vuit anys no és el que necessitava Figueres”, hi ha afegit Casellas, que ha destacat la capacitat de Martí Sans per enllaçar les diferents sensibilitats socialistes interessades en una nova manera de fer política a l’Ajuntament en benefici del conjunt de la ciutat. 

Sans ha apuntat la seva voluntat de col·laborar en el projecte i ha avisat que malgrat que les sigles del PSC passen per un mal moment “seria un error jutjar la candidatura dels socialistes només per les sigles i no per la persona que les representa”. La voluntat del nou coordinador de campanya és la de “col·laborar en un projecte polític, el socialista, del què en formo part i he estat al seu servei des de fa molts anys”. “Cal un projecte sòlid i creïble, amb uns àmbits d’actuació dins dels quals sigui possible emprendre actuacions que tinguin present les circumstàncies complexes per les què passa el país i que evitin la possibilitat de perjudicar innecessàriament la ciutadania”, ha conclòs Sans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada