dijous, 4 de juliol de 2013

Nota de premsa

El PSC de Figueres celebra que CiU li fes cas i retirés una moció per demanar el canvi de nom de l’estació de Girona i li exigeix que faci un esforç per «governar amb serietat» 

Pere Casellas: “El govern de la ciutat de Figueres no pot estar subjecte a ocurrències de sobretaula i reclamem, una altra vegada, que CiU desterri del seu mètode la frivolitat i les polítiques de distracció” 

El PSC de Figueres celebra que l’equip de govern de CiU retirés, abans del ple, la moció en la què pretenia demanar el canvi de nom de l’estació de Girona pel de Girona-Costa Brava, però li reclama que, d’ara en endavant, “faci l’esforç de governar amb serietat, com a mínim, per respecte als ciutadans i ciutadanes”. Ho ha manifestat el portaveu dels socialistes figuerencs, Pere Casellas, que va suggerir la retirada de la moció als representants de CiU abans del ple. “Ho vam demanar, efectivament, per evitar que l’Ajuntament de Figueres fes el ridícul en públic. El govern de la ciutat de Figueres no pot estar subjecte a ocurrències de sobretaula i reclamem, una altra vegada, a l’alcaldessa que desterri la frivolitat i les polítiques de distracció del seu mètode de govern”. 

Figueres té reptes de grans transcendència per resoldre, com són la integració de l’estació del TAV a la ciutat dotant-la dels accessos que li corresponen; o la promoció del teixit cultural, i la cultura en sí mateixa, com a motor econòmic. L’alcaldessa Felip i el seu equip podrien gastar esforços i temps per trobar mecanismes d’impuls que promocionin el comerç de Figueres des de l’Ajuntament, mecanismes que haurien d’esdevenir un element estructural en benefici del conjunt de la ciutadania. Hi ha moltes coses a fer però en comptes de fer servir la imaginació, en comptes de buscar una diana estratègica, CiU es dedica a demanar el canvi de nom de l’estació de Girona assumint un paper subsidiari que no li correspon com a conseqüència, entre d’altres motius, de la improvisació”, analitza Pere Casellas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada