divendres, 28 de juny del 2013

I si treballem per Figueres, Sra. Alcaldessa?

Al proper ple de Figueres la Sra. Alcaldessa porta a debat i aprovació una moció per canviar el nom de l’estació del TGV de Girona per Girona-Costa Brava i s’empara en el fet que l’estació de Girona és el principal accés a la  costa.
La veritat és que estic absolutament perplex davant aquesta iniciativa  per diversos motius: el primer és que a Figueres tenim una estació de TGV a la que el govern de la ciutat ha girat l’esquena, no l’ha dotat de bons accessos, no l’ha senyalitzat degudament, ni ha fet res per a promocionar-la.
El segon si no m’equivoco és que Figueres és punt d’accés a gran part de la Costa Brava i que els interessos de la ciutat van units a l’activitat turística a la costa; en canvi, la  Sra. Felip i el Sr. Toro s’ocupen del nom de l’estació de Girona i pretenen que els turistes que van a la costa passin per Girona i no vinguin a Figueres.
Més valdria que s’ocupessin d’atraure viatgers a Figueres, de promocionar la nostra estació com a accés a l’Empordà i la Costa Brava. Seria bo que procuressin pel nostre comerç i per la promoció de la cultura com a motor econòmic. I això es fa convertint-nos en destinació de primera; però no:  prefereixen promocionar Girona.
No sé a quin dels dos se li ha acudit presentar la moció al Ple, però farà bé de retirar-la i procurar treballar més per la ciutat, dedicar-se menys a les costellades, els rellotges, la política de firetes i les fotografies frívoles.
Una cosa és no fer res...l’altra és anar contra els interessos de Figueres i de l’Empordà.

Us deixo la moció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada