divendres, 22 de juliol del 2011

Mecenatge de l'acústica

Aquesta setmana he pogut signar un contracte de mecenatge del 10è Festival Acústica de Figueres per compte de la consultora que vaig fundar amb uns companys ja fa uns anys. La veritat és que és un honor poder-hi col·laborar; no negaré que també és una oportunitat de retorn publicitari, una oportunitat recíproca, perquè entre tots hem d’aixecar la nostra societat i, indubtablement, la cultura ha de ser un dels motors econòmics a Figueres.

No em puc estar de dir que és important que els que ens hem format a càrrec de la nostra societat, els que hem treballat, però també em tingut sort en els negocis, els que cada dia tenim la sort de tenir feina i de poder-ne crear i donar, retornem a la societat alguna cosa en la mesura de les nostres possibilitats, que en un món en crisi com l’actual no són moltes.

Felicitats a l’Acústica, als organitzadors, a tots els regidors de Cultura de Figueres i, especialment, a en Xavier Pasqual i en Joan Balada, que van tenir una idea meravellosa i la van executar. Figueres i tots els devem molt. No em vull oblidar dels artistes, que sé que fan un gran esforç per ser-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada