dijous, 16 de juny del 2011

Comença un nou curs (de 4 anys)

Aviat farà un mes des de les eleccions del 22 de maig en que els socialistes en general i jo mateix en particular vàrem ser severament derrotats. Durant tot aquest temps hem reflexionat sobre les causes d’aquest enfonsament i encara queda molta feina per fer en aquest sentit. 

El que si és clar és que a tota organització política li convé debatre al seu sí amb els seus integrants i treure les conclusions que pertoquin des d’un marc democràtic i de transparència amb els seus afiliats, i així és com ho hem fet a l’Agrupació de Figueres. Les conclusions no seran altres que una activitat política municipal que buscarà aglutinar la majoria social de progrés a Figueres que es va quedar a casa les darreres eleccions en donar-se a Figueres un percentatge de participació de menys del 50%.

Pel que fa a l’inici de l’activitat política, he de dir que els primers senyals no ens agraden pel que fa a la organització del govern i el tracte que l’Alcalde ens dona, malauradament molt allunyat de la correcció institucional que convindria.

Dilluns dia 20 celebrem el primer ple de la legislatura on s’aprovaran les delegacions, es nomenaran els càrrecs de confiança (els mateixos) i s’assignaran els salaris. Podreu consultar la totalitat dels dictàmens que van al Ple i totes les dades al marge superior dret d'aquest blog (secció documents)

En breu es coneixerà la composició dels membres del grup socialista al Consell Comarcal on no hi serà present cap regidor de l’Agrupació Socialista de Figueres.

7 comentaris:

  1. Encara no ho veus? Sempre us havia votat....no em vaig quedar a casa, però no us vaig votar. Creure que la severa derrota és per culpa de la gent que es va quedar a casa és un error. I és que la diferència en la participació entre el 2007 i el 2011 no és proporcional a la pèrdua en vots que heu tingut. Reacciona, renova i deixa de pensar que el teu projecte polític és als inicis....perquè està a les acaballes.

    Un ex votant (a Figueres) del PSC.

    ResponElimina
  2. Hola Anònim.;

    No he dit en cap moment que la severa derrota vingui de l'abstenció. Ve d'errors nostres però sobretot comença fa 4 anys amb la única decisió que jo no vaig prendre, que va ser fer alcalde en Vila en lloc d'en Canet.
    En quan al projecte no és meu és del PSC de Figueres i és diferent perquè jo mai decideixo sol com ho va fer algún fent alcalde l'amic Vila.
    No ets l´'unic que ha votat un partit diferent, ha passat a tot Espanya. El teu canvi? Ja no tens nòmina? Te'n diria uns quants com tu.

    Salut

    Salut exvotant

    ResponElimina
  3. Ostres, em sembla molt fort que diguis que l'error va ser fer alcalde en Vila enlloc d'en Canet, si a la primera de canvi, vas pujar al carro i vas pactar amb en Vila. Una mica de coherència, sisplau!

    Un altre anònim.

    ResponElimina
  4. I també em sembla fort que no assumeixis la teva culpa en la desfeta electoral que ha patit el PSC a Figueres. Donar la culpa a la "marca" és molt trist, demostra poca autocrítica.

    ResponElimina
  5. Hola Anònim.;

    Que jo no assumeixo la meva part? Has llegit el post?

    Salut

    ResponElimina
  6. A mi em perdonareu tots plegats, però tots els que apareixen com a ex-votants "indignats" del PSC, no sou massa creïbles, si tenim en compte que la majoria han marxat per interessos personals, com ha explicat molt bé la premsa.
    Jo no sé els errors interns o externs dels partits, però si sé que el resultat a Figueres serà un desastre, amb un Vila crescut i sol per tirar endavant una ciutat que l'està deixant en els ossos.
    Sobre en Casellas, el vaig conèixer aquestes eleccions amb gent del seu equip, i em va semblar una persona correcta però sobretot que sap el que es diu i els problemes que té la ciutat. No sé què ha passat, però jo sí vaig votar PSC a Figueres, quan no ho havia fet mai (ni a Figueres ni enlloc), mai se'm va passar pel cap votar a l'Armangué, per exemple, i sigui dit amb tots els respectes cap a ell.
    Aquests socialistes figuerencs treballen en equip (i estaria bé que prenguessin nota els pàjaros apoltronats del PSC i PSOE de la resta de Catalunya i Espanya), i ara no els ha anat bé, però segur que la propera els anirà millor. Per ara, compten amb el meu vot, que abans no el tenien.
    Anònima.

    ResponElimina
  7. Sr.Casellas, accepti d'una vegada que ha fet el ridícul, i que el que ha de fer per decència i per dignitat és dimitir, perquè qualsevol candidat que perd 2 o més regidors, posa el seu carrec a disposició la nit mateix de les eleccions, vosté n'ha perdut 3, i això que anava a menjar-se figueres, i al migdia mateix de les eleccions deia "repeteixo que aquesta nit donarem la sorpresa a Figueres" doncs si que la van donar, si...els pitjors resultats de la seva història i vostè tirant pilotes fora....Si encara li queda vergonya,accepti la seva culpa i marxi, que molts votants del PSC li donaràn les gràcies.

    ResponElimina