diumenge, 30 de gener del 2011

El Govern municipal confirma per escrit la pèrdua de 55.250,00 € de subvenció

Arran de la polèmica sorgida per la deficient tramitació de la subvenció per al teatre que anualment atorga la Diputació de Girona a Figueres, i que ha acabat amb la pèrdua de 55.250,00 €, convé aclarir que el govern de Figueres finalment ha admès la seva responsabilitat en la volatilització dels 55.250,00 €. Ho ha fet per escrit en un document signat pel regidor de cultura on s’inclou la següent afirmació:

“La no interposició del recurs ha estat, finalment, el motiu pel qual s’ha perdut l’ajut del fons de cooperació cultural 2010 per valor de 55.250,00 €”


Qui havia d’haver tramitat el recurs era l’àrea de cultura i qui l’havia de signar, el Sr. Alcalde ja que el Sr. Regidor de Cultura no tenia la signatura delegada. Com podeu recordar, i podeu consultar en aquest mateix bloc, en el ple en què es va tractar aquest assumpte ni en Vila ni l’Elelman sabien ni tan sols de quina subvenció es tractava.

Cliqueu aquí per consultar el document original

7 comentaris:

  1. El teu és un discurs destructiu, escrit des de l'odi més profund. Em ve al cap la imatge d'un nen enfadat perquè l'han expulsat de la classe i es dedica a tirar escopinades als companys per la finestra, des de fora al pati.

    Tot i que la gent de CiU ni PP ni ERC ni Verds ni CUP ni de cap altre partit polític m'inspiren gens de confiança, he de dir que amb aquest discurs repetitivament agressiu i forçat, més digne de PP que de PSC, la gent continuarà votant CiU.

    ResponElimina
  2. Jo en canvi opino que les informacions que trobo aquí em serveixen per saber de quin peu calça el govern de ka nostra ciutat, i, de pas, entendre moltes coses.

    ResponElimina
  3. A anonim1 : mentre us ancleu en l'argument aquest de la rencunia no us n'adoneu que els fets que denuncia la oposicio ( i que es la seva obligacio) son fets objectius i a mes, en aquest cas, reconeguts pel propi regidor de cultura. Tambe son fets objectius que hihagi prop d'1 milio de factures del govern Vila sense consignar, i tambe ho es que el pressupost 2011 te informe desfavorable de l'interventor municipal.
    A mi, una oposicio que no denuncies aquests fets, em semblaria no rencuniosa, sino complice. I aquesta no ho es.

    ResponElimina
  4. Completament d'acord amb Toastedballs: més enllà de les nostres fílies i fòbies hi ha dades que esparveren a qualsevol, i el fet que un senyor com Miquel Solé (ERC) abandoni el govern i el partit dóna mostres que el desgavell és considerable. Si algú no tenia clar que l'expulsió del PSC de l'equip de govern usant l'argument d'unes suposades factures sense consignar no era més que una argúcia del capità per fer de les seves... la posterior gestió dels que han quedat al govern i dels que hi han entrat -amb l'única dèria del seu líder d'accedir al poder- ha portat la gestió de la ciutat a una situació escandalosa.
    D'altra banda, l'oposició dóna arguments basant-se en documents a l'abast de tothom i, a hores d'ara, per part del govern i dels seus afins només he sentit fal·làcies i atacs gratuïts.
    D'això se'n diu rancúnia, no? O perdre els papers...

    ResponElimina
  5. Aquest és l'únic espai transparent en referència a l'Ajuntament. I això, només del que els deixen saber als que formen la oposició.
    Que es cremen diners a cabassats en aquesta ciutat, tothom ho sap, que ningú sap a on van a parar, també ho sap tothom. Ja que no hi ha un govern seriós, respectuós i transparent, bé està que ho sigui la oposició, en aquest cas del PSC.

    ResponElimina
  6. Ja comença a ser cansat aquest argument segons el qual els sociates no poden dir res perquè fa un any eren al govern...
    La realitat és que l'Elelman és un inútil i segurament el responsable municipal de tramitar expedients també, però com que segurament tots dos són amics de'n Santi aquí pau i allí glòria. És ben sabut que a l'alcalde la cultura li bufa després de les corresponents rodes de premsa anunciant coses (a bombo i plateret) que no té cap intenció - ni recursos - de fer.
    Apa, salut.

    ResponElimina
  7. Anonim 1:
    La propera vegada t'envoltes amb la senyera i ens fas creure que s'ataca a Catalunya,perque de fer d'aquetas barbaritats i traicions,per despres culpar els altres,sou uns mestres.Per cert,les dades son les dades i aquest surten de dues persones gens sospitoses,o creus que 'linterventor i el secretari ho son?

    ResponElimina