diumenge, 19 de desembre del 2010

El pressupost i el Montessori

El proper dimecres 22 estem convocats a Comissió informativa de l'àrea de serveis i econòmics. A l'ordre del dia hi ha el pressupost per al 2011 i la concessió de l'Escola Montessori. Com era d'esperar, no se'ns ha proporcionat la informació preceptiva per tal que puguem valorar els temes que es debatran. No és res d'estrany: aquest és l'estil d'en Vila i l'Ollé.
Atès que no sabem res, em pregunto:
  • Aquest pressupost serà ajustat a legalitat vigent i compensarà el dèficit existent, que es va assenyalar a la liquidació del pressupost?
  • Seguirà les directrius fixades per CiU en la seva arribada al govern de Catalunya? Reduirà els treballadors de l'Ajuntament i de les empreses públiques en un 25%? Reduirà els càrrecs de confiança? Hem de recordar que abans de l'arribada de Santi Vila al Govern n'hi havia dos. Ara, n'hi ha 7, que cobren uns 400.000,00 € a l'any. El PSC, sent al govern, va renunciar a un càrrec de confiança dels dos que li pertocava nomenar i va possibilitar un important estalvi. Ah! Aquest cop que sigui de veritat.
  • De les dedicacions exclusives i mitges dedicacions, se'n redueix alguna?
  • Es redueix el sou dels regidors?
  • L'Alcalde es redueix els 2.200,00 € mensuals nets que percep per assistències?
Pel que fa a l'escola Montessori, desconeixem quines són les contraprestacions que haurà d'afrontar l'escola, ja que, en contra del que estableix el Reglament orgànic municipal, no se'ns ha lliurat la informació.
Com a regidor a l'oposició, demano poder conèixer tota aquesta informació a través de la Comissió informativa, i no als setmanaris de dimarts. Tot i que sóc ben conscient que hauré de llegir els setmanaris si vull tenir accés a la informació...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada