dimecres, 14 d’abril del 2010

Preguntes de figuerencs

 
Avui parlo sobre els aparcaments nocturns a l'Avda. Salvador Dalí i el carrer Lasauca

6 comentaris:

  1. No acabo d'entendre el perquè d'aquesta mesura: primer ens dediquem a treure places a tort i a dret de zones no peatonals i amb trànsit moderat i ara fem invents a zones amb trànsit més intens on pot haver-hi més conflictes? No hi entenc res de res.

    ResponElimina
  2. Em sembla molt més coherent habilitar zones d'aparcament infrautilitzades que el que es vol fer a l'Avinguda Salvador Dalí, que jo diria que és una bestiesa. Aquest ajuntament és la improvisació constant.

    ResponElimina
  3. Em sembla molt bé tot el que digueu, però com diu el Sr. Casellas aixó d'obrir els aparcaments SABA a la nit vol dir que funcionaria, suposo que suggereix que seria gratuitament?. Miri que la gent per tal de no pagar aparca alla a on més li dona la gana, si no passegis per la zona de l'Horta de l'Hospital i veurà a on arriben a aparcar, perquè l'aparcament dissuari del c' Rec Arnau ja ha quedat petit.

    ResponElimina
  4. Si, vull dir que s'hauria de fer gratuitament pels veïns.


    Pere

    ResponElimina
  5. Amic Pere,
    A fet falta que et fotessin fora de l'equip del govern amb totes les conseqüencies que aixó comporta (poder i economia), per a que preguntis sobre civites, quan es un tema que des de que va arribar l'autobus electric a Figueres se n'esta parlant? Aquesta instància que has presentat és una rabieta de perdedor o es que fins ara no t'havies preocupat? Estaves al govern quan es va fer tot aixó. Escup tot el que portes a dins d'una vegada i així tots sabrem allà on som.

    ResponElimina
  6. Amic Anònim.;

    Tu perquè et penses que des de Fisersa es va comprar un nou bus dièsel? A part de perquè no servia l'elèctric per la ruta que fa. Doncs perquè al moment de la compra ningú va ser capaç de justificar les subvencions del civitas. Hauries de recordar que el regidor Elelman ha dit sempre que els tractes ell els té amb en CiU, per tant pel tema Bus elèctric pregunta on toqui que quan ha estat la meva responsabilitat he fet el millor per la ciutat!
    I una cosa, deixa en pau la meva economia home! Que no té res a veure amb això!
    Després del que va manifestar el Regidor Elelman el divendres és obligació presentar-la demanant que passa.
    Una cosa més, si continuem aplicant aquesta extranya teoria de que perquè hem estat al govern no podem dir res, Qui dirà que? O voleu que tanquem i avall.

    Salut amic anònim

    Pere

    ResponElimina