dijous, 11 de juny de 2009

123.925, un dels busos més gratuïts del món!!!

Fins al 31 de maig han viatjat gratuïtament amb el bus municipal 123.925 usuaris. Entre aquestes persones que han viatjat gratuïtament, 85.206 són jubilats i 32.255 menors (estudiants). Els que han pagat són 93.474 (un 43%).

Des de la responsabilitat que ocupem al govern de la ciutat mirem de treballar per pal·liar desigualtats i per fer de la nostra ciutat un entorn habitable en què ens puguem moure lliurement. Per fer això tenim clara la nostra aposta: Figueres té futur si tots plegats la convertim en un model de convivència en la igualtat i en la solidaritat amb i entre tots els que hi viuen; com ho fem amb els més grans i els més joves des de la responsabilitats que ocupem al consistori.

Aquesta és una feina ben feta des de Fisersa que reflecteix els valors que els socialistes aportem a la ciutat i que em proposo universalitzar: treball, esforç, seriositat i sacrifici, però també solidaritat, respecte per les persones i, sobretot, posar els figuerencs i les figuerenques per sobre de tot.

Em sembla que podem estar orgullosos de tenir un servei de transport públic com el que tenim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada