diumenge, 9 de setembre del 2018

Nota de premsa

El PSC acusa al govern de Felip de tenir abandonada la zona oest de Figueres


La junta de seguretat extraordinària d’ahir és un és una mostra més de la degradació de la situació fruït dei la inoperància del govern amb una de les zones més poblades de Figueres

La situació és insostenible i causada per l’abandonament d’ençà que Felip es va voler quedar amb un govern de només cinc regidors

No es pot intentar resoldre la situació sense convocar a tots els actors implicats. I en aquesta junta de seguretat no s’ha convocat a l’associació del barri de Sant Joan.


Després dels talls de llum constants que han hagut de passar els veïns del barri del Culubret i de tot l’oest de la ciutat que s’han intensificat en els darrers dies, la situació és insostenible. S’ha arribat a aquesta situació per la deixadesa i la ineficiència del govern de Marta Felip.
Davant la gravetat de la situació s’ha convocat una junta de seguretat extraordinària en la que el PSC ha estat present en la persona del regidor Alfons Martínez.

En aquesta junta, ha quedat palesat que el govern de la ciutat té desatesa la zona Oest de la ciutat, que es troba en una situació insostenible i fruït de la deixadesa del govern Felip. La darrera reunió entre els diferents actors, Ajuntament, Generalitat i Endesa fou el de març de 2018; hem hagut d’esperar dos mesos de talls diaris perquè l’Ajuntament mogui fitxa i convoqui la Junta.

Per al PSC la reunió d’ahir és l’evidència d’un fracàs, és un acte de maquillatge de l’alcaldessa ja que no s’hi ha convidat a l’associació de veïns del barri de Sant Joan. I és molt difícil redreçar una situació tant complexa sense que hi participin tots els actors implicats. La falta de lideratge polític, i el desinterès de Felip provoca, a més, que el problema a la zona oest s’estigui estenent a tota la ciutat de Figueres.

Segons Martínez “la degradació de la situació a la zona oest de la ciutat i en especial els veïns del Culubret, és fruït de la deixadesa del govern de Marta Felip amb els barris de la ciutat. A més, quan la situació es degrada fins al punt actual, es convoca una junta de seguretat de cara a la galeria que no pot revertir res, ja que no s’hi convida a un dels actors claus. La manca de lideratge mostrada per Felip només fa més profund un problema gravíssim”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada