diumenge, 7 de gener del 2018

NO AL CARRER AVINYONET (primera reflexió sobre el pressupost)

El pressupost aprovat pel PDeCAT i ERC, és a dir per les Sres. Marta Felip i Agnès Lladó, és un NO rotund al Culubret, al Barri de Sant Joan, al Juncària Parc Bosc, al Cresques Elies, al Turó Baix, al Parc Sol i a Figueres en general.

El PSC va proposar que el pressupost contingués una partida per a la reforma i dignificació del carrer Avinyonet com a via d’accés a peu i en bicicleta a la ciutat des de l’Estació del TGV: una reforma digna, però sense ser agressiva, sense tirar cases a terra; una reforma necessària i que anés bé a tothom. El cost: uns 1,5 milions d’euros. En cap cas no demanàvem la totalitat de la partida, conscients que les necessitats de la ciutat són grans, i ens conformàvem amb una part per poder executar el projecte en un termini raonable. Però ha estat que no: ni un euro...

No trobem explicació a no voler connectar l’estació amb el centre de la ciutat i a dignificar una zona que ho mereix. Al ple la Sra. Felip simplement ens va dir que això no és al seu programa; i, mentrestant,  la Sra. Lladó assentia amb entusiasme. Lamentablement els interessos electorals guien una obra de govern vaga.

PDeCAT i ERC menystenen els ciutadans de Figueres negant l’evidència de l’estació; menystenen els veïns de l’oest de la ciutat i menystenen el barri de Sant Joan, a qui neguen tota reforma.

La negativa només pot obeir a motivacions polítiques que passen per negar l’obra de govern del PSC i de Joan Armangué en un acte irresponsable que, en definitiva, perjudica el conjunt dels figuerencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada