diumenge, 10 de desembre del 2017

L'alcaldessa, la neteja i ERC

No cal que us descrigui la situació de la neteja a Figueres: contenidors destrossats i brutícia per donar i per vendre, un sobreesforç dels treballadors  de la neteja amb una maquinària obsoleta i una manca de civisme espectacular que costa combatre davant la deixadesa de l’Alcaldessa en aquest tema.

Fa molt de temps que això podria estar solucionat, però l’Alcaldessa va preferir expulsar-nos del govern a tenir la ciutat neta; tant se val,  perquè al cap de 10 mesos hem de ser nosaltres els que li aprovem el nou pla de neteja.

Ara ho fem perquè és del tot necessari. Fa temps que ho hem estat treballant amb el regidor Quim Felip i ens satisfan l’augment de 2 a 4 dies de fregadora, la recollida al polígon i un estudi al Culubret per preparar el porta a porta allà.

Ara bé, com en el passat, l’Alcaldessa no trobarà el nostre suport en gaire res més si no té en compte els més necessitats a nivell de pobresa energètica, d’habitatge i de necessitat social. No vam transigir el gener passat i no ho farem ara; per fer això, de fet, ja hi ha ERC. Tot i que, com s’ha vist, en els projectes de ciutat que, a  més de beneficiar el conjunt de la ciutadania, també podrien beneficiar electoralment el Govern, ni hi són ni se’ls espera...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada