diumenge, 28 de febrer de 2016

Acord d'estabilitat

A aquestes alçades la majoria de vosaltres us heu assabentat que hem tancat un acord amb Compromís d’Esquerres per Figueres per tal donar estabilitat al govern de la ciutat. És un acord que permet afrontar els reptes que té la ciutat d’una forma més segura i que obeeix clarament a la voluntat expressada a les urnes el darrer mes de maig. En el fons em recorda l’esperit del nostre lema: “Entrem junts a l’ajuntament”. De tota manera, la realitat és molt més complexa que un simple eslògan electoral: a Figueres hi ha moltes coses per fer i per millorar i és ben evident que la participació de Compromís aportarà més mans, més força de pensament i més treball per anar avançant. Un exemple d’això serà el rol que el regidor Monfort tindrà específicament en els temes de participació ciutadana i de posada en marxa de la divisió de la ciutat en districtes, qüestions especialment importants per la qualitat democràtica i pel volum de recursos econòmics a administrar, més de 500.000,00 €.

No obstant això, la participació dels ecosocialistes no es queda només en la participació. Per això us deixo l’enllaç a l’acord perquè pugueu consultar-lo clicant aquí.

Queda clar que és un acord basat en la confiança, pres per persones que tenim experiència i que volem que la cosa pública funcioni millor en benefici de tots i totes, però especialment per als que pateixen de forma més greu la crisi, els més vulnerables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada