divendres, 14 de març del 2014

Eleccions 2015. Què farem?

Aquesta setmana els companys i companyes de l’Agrupació de Figueres del PSC m’han escollit per encapçalar la llista del PSC a les eleccions locals 2015 per segona vegada. A banda de la il·lusió que em fa, vull dir-vos que ja fa 10 anys que sóc regidor -uns quants a l’oposició i altres al govern- i que les he vist de tots colors. Per això em considero amb l’experiència necessària per ser Alcalde i tirar endavant aquesta ciutat. En poques paraules us vull dir el que farem: 

Transformarem Figueres en una ciutat neta i amb un bon manteniment, on es respectarà l’ordre públic i no hi haurà cap diferència entre ciutadans ni entre barris. La seguretat ciutadana serà una prioritat; promourem el comerç; promourem el turisme al voltant de la cultura i de Dalí; construirem les rondes i transformarem l’Avinguda Salvador Dalí en un bulevard que no separi barris i que sigui eix comercial; augmentarem l’espai de vianants a l’entorn del Museu i el barri vell i ens oblidarem de la pretensió infructuosa de restringir el trànsit a la rambla i a l’entorn de la Plaça Catalunya; aprofitarem l’estació de ponent i aclarirem què fem amb l’altra, sense fer debats estèrils. 

Proscriurem de la pràctica política municipal l’amiguisme, el nepotisme i les contractacions a dit. Serem demòcrates i no ocultarem res a l’oposició ni l’exclourem de la política diària. Cal bandejar les pràctiques poc transparents i les seves conseqüències. 

Ras i curt: entre tots farem que a Figueres s’hi visqui bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada