divendres, 13 de setembre del 2013

Proposta d'ordenances fiscals

El govern avui ens ha lliurat l’esborrany d’ordenances fiscals pel 2014, amb una previsió d’increment de l’IPC que se situa entorn d’un 2%. Hem d’estudiar-ho, però d’entrada som més partidaris de congelar els impostos, taxes i preus públics perquè ja portem un seguit d’anys amb increments importants. 

Us deixo el document inicial (cliqueu aquí), tot i que el govern ens ha indicat que hi farà alguns ajustaments. Tan bon punt estiguin disponibles, substituiré aquest document pels que em vagi lliurant el govern.

En principi, està previst aprovar aquestes ordenances en el Ple extraordinari que es farà el proper 26 de setembre a les 19h. 

Passat el 26 començarà el període d’al·legacions. Si em feu arribar les vostres propostes, des del Grup socialista intentarem introduir-les per a l’aprovació definitiva.


1 comentari:

  1. Bon dia, com empleada d'una empresa privada i no propietaria de cap residencia a Figueres (visc de lloguer) proposso aceptar aquesta pujada a canvi de que paguen la paga extra que deuen, pujen aquest mateix 2% als empleats publics, acabin les obres que van començar a la plaça del Gra, façin un curs de com fer pressupostos realistes, paguin als proveidors al moment i deixen de pagar folis a 60 dies...perque demanar-lis una mica de sentit comú es força utópic oi?. Gràcies.

    ResponElimina