dijous, 24 de gener del 2013

Van aterrant

Després de molts estira-i-arronsa entre el govern i els grups d’esquerres, al consistori arriben dues bones notícies per als contribuents figuerencs. 

A les properes comissions informatives veurem dos temes que han estat objecte de gran polèmica i que finalment es resolen per bé, amb el govern de la ciutat aterrant i fent les coses amb sentit comú. Tocant de peus a terra. Els assumptes són:


Crec que ja s’ha fet prou cedint-los els terrenys a canvi d’un cànon com per haver de bonificar quasi 40.000,00 € de la llicència. Resulta inaudit veure com el govern canvia de parer en dos mesos. En aquest punt vull recordar que el govern tenia el compromís de destinar el cànon a l’escola pública, sense que de moment això s’hagi produït. És cert que hi ha una carència de 2 anys en el pagament, però un gest hauria estat molt bé. 

Ja era hora que algú s’adonés que això no podia ser; que tenim altres prioritats, que a la nostra ciutat hi ha més de 4.500 aturats i que això era una immoralitat i una indecència. 

 Aquestes són dues bones notícies que ens ensenyen que la feina de l’oposició a vegades surt bé, fins i tot quan hi ha majoria absoluta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada