dilluns, 26 de setembre de 2011

El que no pot ser

Demà passarà a Comissió informativa el dictamen que preveu l’ampliació de la Biblioteca Fages en vista de la impossibilitat de tirar endavant el projecte d’una segona biblioteca a la Plaça de Catalunya. Literalment el dictamen diu: “atès que no es podrà portar a terme el dit projecte atesa la seva envergadura i el fet que no s’ha pogut concretar les aportacions i el finançament necessaris”(...)

En fi, una vegada i una altra ja vaig avisar que el projecte de la plaça Catalunya era una bajanada, que la biblioteca hauria estat a només 600 metres de l’actual i que no podíem gastar-nos el que no tenim. Tot i que el temps posa sempre les coses al seu lloc, no m’agrada encertar-la en aquestes qüestions, ja que això implica sempre que els ciutadans hi sortim perdent. No puc negar, però, que em deixa tranquil saber que, per molts vots que es tinguin i per moltes paraules endreçades que es pronunciïn, la realitat sempre acaba posant la insconsciència al seu lloc.

Deixeu-me afegir, ja per acabar, que no comprenc massa bé, des de l’òptica del govern de la ciutat, la intenció d’ampliar la Biblioteca quan amb l’actual ja els en sobra, vist que l’únic que hi fan és reduir l’horari i no substituir les baixes ni les jubilacions!

Em fa l’efecte que haurem de revisar moltes promeses...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada