divendres, 12 de febrer del 2010

Trobada digital amb els lectors del Diari de Girona i el Setmanari Emporda

Aquest matí he estat una estona xatejant amb els lectors dels dos diaris. Clica aquí per veure les preguntes i les meves respostes.

3 comentaris:

  1. Jo he enviat una que he vist que no ha entrat i era. Que has fet de la segona proposta de la modificació del bus electric i no era la del serpentí que dius?. L'has deixat al calaix?. I l'altre que he enviat era si ara que no ets al govern si sortiràs al carrer a visitar els barris i veure la realitat o faràs com fins ara, i esperareu a la darrera setmana abans de les eleccions?

    ResponElimina
  2. Noi ja em sap greu; durant l'hora que hi he estat han arribat 38 preguntes, jo he contestat la de que hi volien posar un calderí de gasoil. L'altra no l'he vist però no n'he rebutjat cap. Si la repeteixes aquí te la contestaré. Si ho prefereixes l'envies al perecasellasborrell@gmail.com i te la contestaré en video.
    Sortiré molt més que ara, en una de les preguntes he explicat el perquè, negociació era constant amb en Vila i això no deixava temps. Al carrer però també hi he sortit, força vegades lluny com a Madrid pels Caputxins. Una darrera, jo no visc de la política, no ho oblidis i en algun moment haig de fer d'advocat.

    Pere

    ResponElimina