dimecres, 24 de febrer del 2010


Avui contesto sobre el possible pacte CiU-ERC a l'Ajuntament

5 comentaris:

  1. Home, molt serè, però no hi veus cap pega? És del tot positiu que entri ERC a governar amb CIU?

    ResponElimina
  2. Com es que ets tan fals amb el tema del transfuga, per mi en Pere Pujulà no és transfuga perquè no ha donat l'alcaldia a ningú. I en canvi no dius res dels transfuges que han donat l'alcaldia de Vilafant als companys del teu partit. Ja n'hi ha prou d'aquesta doble visió. Queda't a casa com va decidir el poble de Figueres. Ens faràs un gran favor. Els votants socialistes ens ho mereixem.

    ResponElimina
  3. De fet, els ciutadans de Figueres tampoc no van decidir clarament que manés en Santi Vila...
    De tota manera, faríeu bé els "socialistes" de deixar-vos de picabaralles de pati d'escola i de rencors. No és possible deixar fer sense posar pals a les rodes a gent amb ganes i capacitat de fer les coses bé i de treballar per la ciutat?
    En aquest cas, els colors o les sigles no són el més important. I mirar constantment enrere no ajuda a fer camí...
    Endavant, Pere!

    ResponElimina
  4. Vagi-se'n, senyor Casellas!

    ResponElimina
  5. En Pere Pujulà és un trànsfuga i en Santi Vila un galtes que l'ha comprat amb els diners dels ciutadans. Un compra amb diners d'altres i l'altre es ven. Això és transfuguisme. Prou que has fet Caselles aguantant aquesta tropa de sociates de careta que només hi eren pel sou i el càrrec, prou que els ha durat, digue'ls-hi Balada, Armangué o Pujulà. Tots uns venuts. Quan no hi havia calés a guanyar o medalles a penjar-se s'han largat com uns miserables perjudicant permanentment el PSC. Endavant Caselles, a tots aquests pelacanyes, que es diuen històrics i socialistes de debò, ja són història i no valen ni un duro.
    El que t'has de sentir a dir a sobre d'haver d'aguantar i gestionar la porqueria que ells mateixos han creat.

    ResponElimina