diumenge, 20 d’abril de 2008

Amb ganes

He tingut un cap de setmana molt actiu i realment profitós, tant personalment com política, professional.

Divendres passat al migdia resolució de l’Audiència Provincial de Girona completament passada de voltes, recursos i estella. Conclusió: Malhumor.

Al vespre assisteixo a la presentació que el President Pujol fa de la primera part de les seves memòries, no ens enganyem va ser un acte netament convergent a major glòria d’en Santi, però és ben cert que escoltar el president Pujol és un plaer. Vaig trobar una persona amb una lucidesa política envejable, òbviament cau cap a CDC però no s’està de criticar tot el que fa falta. Segurament ara té més temps per pensar i llegir.

El president va explicar una cosa que em va fer molt content: ens deia que va trobar una parella de 39 i 38 anys a Barcelona, enginyer i advocada, bons sous, parella de fet sense fills i d’un nivell cultural alt. Ens va explicar que ell creu que avui tot és cultura de l’oci, de la manca de compromís, de que poca gent es casa, té fills i crea alguna cosa.

Doncs bé em vaig sentir content: tinc 36 anys, m’he casat (2 vegades) tinc un fill, vaig fundar un despatx que ha esdevingut una consultora amb més de 500 clients que dona feina a 15 famílies i fa 5 anys que em dedico a treballar pel meu país a l’Ajuntament de Figueres, abans vaig tenir temps de treballar a NN.UU a Ginebra per compte d’un parell d’ONG’s...i vaig fer un estudi sobre el FAD que l’estat Espanyol destina a països en vies de desenvolupament que va publicar la Fundació Jaume Bofill En fi crec que compromís en tinc i em sap greu haver de donar la raó al President, no per color polític sinó per pena de no saber on anem. Cal que treballem fort i ens comprometem amb nosaltres mateixos, cal valorar l’esforç personal i tirar endavant. Per acabar el divendres sopar amb l’Olga, espelmes, peix i un magnífic “Convento de San Francisco”.

Dissabte visita a l’Horta de l’Hospital i a la nit sopar sociata per celebrar la victòria a les eleccions generals, ens felicitem a nosaltres mateixos i a la Montse en el marc d’un agradable sopar amb tots els companys de l’Alt Empordà. Taula amb Estanis, Marina, Rafel, Montse, Magda i Quim. Interessants intervencions.Avui sortida en moto accidentada, he rebentat i un company ha deixat la biela i el cigüenyal com un brunyol. Això sí! El meu cunyat s’ha portat i per dinar ens hem arriat un “Tinto Valbuena 5º”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada