dijous, 14 de febrer del 2008

No ens havíem fixat

Després de la vista de Carme Chacón un altre gran dia. Avui he estat a la Conselleria de cultura i mitjans audiovisuals presentant “La Mirada Portabella”, l’homenatge que hem preparat des de la ciutat a un figuerenc il·lustre com en Pere Portabella. Projectarem diverses pel·lícules, demà “El silenci abans de Bach”, un parell de debats al Museu del Joguet, concerts i una mostra expositiva al Museu de l’Empordà.

El millor de tot però ha estat escoltar Pere Portabella, sempre aprens alguna cosa: avui ens deia que els que governen no poden patir del matí al vespre, la veritat és que mentre ho deia tots els presents que ens dediquem això anaven assentint, començant per en Santi i en Ciro. La veritat és que donat que jo era a la taula amb ell i el Conseller no podia expressar massa però el cert és han estat consells molt interessants.

El títol d’aquest post ve de la meva intervenció: he dit que a Figueres de genis n’hi ha, Dalí, Monturiol, Fages i evidentment Portabella...el que passa és que els empordanesos i especialment els Figuerencs som molt donats a: “poc ens hi havíem fixat pas”.

En fi una setmana excepcional!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada