dimecres, 5 de desembre del 2007

Ple infraestructures

Avui hem celebrat, a petició d’ERC, un ple dedicat novament a les infraestructures ferroviàries. Per part de l’oposició d’ERC i el PP ha estat una repetició dels arguments de sempre, demanar el soterrament de la via i per tant dues estacions de ferrocarril (l’estació nova pel TGV i el manteniment de l’actual).

Des del govern, hem estat molt clars, una sola estació i tancament del debat. Exigència de responsabilitat en tres direccions: desmantellament immediat de la via al centre de la ciutat, destinació sostenible de l’espai que s’alliberi per a sufragar el trasllat i suport als nostres empresaris en relació a la plataforma logística de Vilamalla.

Tot i el ple d’avui, estic segur que ERC recollirà el repte i la demanda i un cop tancat el debat es posarà a treballar pels tres objectius.

Dir també que el ple ha posat de manifest que alguna cosa hem canviat al consistori i a la manera de fer política a la nostra ciutat, no hi hagut gens de crispació i això és un mèrit important, especialment de la Sra. Mata, portaveu d’ERC. Només així aconseguirem treballar i que la política es respecti, debatent amb respecte i sense crispació com ho hem fet al ple d’avui. Felicitats a la nostra ciutat i als seus polítics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada